Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Physio training

Een fysiotherapeut als trainingsbegeleider het woord zegt het eigenlijk al. Bij ons is het veel meer dan alleen een trainer aan je zijde tijdens een work-out. Uit wetenschappelijke onderzoeken en effectstudies is  gebleken, dat een actieve aanpak bij bijv. lage rugklachten in 80 tot 90% van de gevallen meer effect blijkt te hebben dan een passieve aanpak. Tevens is recidivering van de klacht vele malen lager, dan met alleen rust. Onze visie op dit gebied is dan ook: ‘Wilt u van uw klachten af?’ Dan zult u daar zelf ook actief mee aan de slag moeten gaan.

Wij werken samen met u om een bijpassend behandelprogramma op te zetten. Bij ToThePoint hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een ruimopgezette oefenzaal waar de nodige apparatuur te gebruiken is. Tevens kunnen wij gebruik maken van een mat of een bal, waardoor u de mogelijkheid heeft om eventueel thuis te trainen en dus geen gebruik hoeft te maken van een sportschool en er geoefend kan worden zonder veel ruimte nodig te hebben.

Physio Training kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de mobiliteit (= beweeglijkheid) verbeterd wordt. Ook kan je kiezen voor spierkrachtversterking, stabiliteit, verbeteren van de conditie, uithoudingsvermogen en ga zo maar door. Dit wordt natuurlijk afgestemd op hetgeen nodig is om de klachten te reduceren.

Neem contact op

ToThePoint Therapie werkt vanaf twee locaties in Nederland. Wij hebben een praktijk in Tiel en in Zaltbommel. 

Bel 088-182 55 19 voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in. 

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie