Fysiotherapie

Heb jij last van je lichaam?

Fysiotherapie

Op zoek naar verlichting van beweegproblemen of pijn? ToThePoint Therapie biedt een vernieuwende aanpak in fysiotherapie, gericht op jouw unieke situatie. Of je nu kampt met nekpijn, last hebt van je schouders of worstelt met lage rugpijn. Onze deskundige fysiotherapeuten staan klaar om jou te ondersteunen. Met een breed scala aan behandelingen, waaronder Physio Training, dry needling, osteopathie en shockwave therapie duiken we diep in de oorzaak van jouw klachten om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Bij ToThePoint Therapie gaan we verder dan alleen symptoombestrijding; we zoeken naar de wortel van het probleem voor langdurige oplossingen.

Behandeltechnieken

Hoe wij jou kunnen helpen

Bij ToThePoint Therapie begrijpen we dat elke klacht een persoonlijke benadering vereist. Daarom bieden we een breed scala aan geavanceerde behandeltechnieken, zoals Physio training, Dry needling, en Shockwave therapie. Speciaal ontworpen om jouw herstel te bespoedigen. Of je nu worstelt met langdurige nekpijn, lage rugpijn of andere beweegproblemen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zetten de nieuwste inzichten en technieken in om je weer op de been te helpen.

De holistische benadering

De effectiviteit van onze behandelingen, bij behandelingen zoals mobiliseren en manuele therapie, is niet alleen gericht op het verlichten van je huidige pijn, maar ook op het voorkomen van toekomstige klachten. Dit doen we door niet alleen te focussen op de symptomen, maar door samen met jou naar de kern van het probleem te zoeken. Met onze holistische benadering, waarbij we werken met disciplines zoals osteopathie en ademhalings- en ontspanningstherapie, bieden we een allesomvattende zorg die gericht is op jouw totale welzijn.

Experts

Ons team

Ons geweldige team van professionele en toegewijde therapeuten bestaat uit een groep van gedreven mensen met een passie voor de mens, het lichaam en gezondheid. Leer ons kennen door op een van de pijlen onder de foto te drukken.

Joop Netten

Osteopaat

Frits Hitzel

Osteopaat en Trainer

Iris Conijn

Osteopaat

Maxim Tromp

Fysiotherapeut

Milou Ettekoven

Fysiotherapeut

Jeffrey van der Kaaij

Fysiotherapeut