Personal training

Personal training

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een trainingsschema op te stellen aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie. Dit is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid en fitheid wil werken. Jij bent uniek  en daarom is een gepersonaliseerd trainingsschema de ideale manier om je doelen te behalen én te behouden.

Trainen met een (medical) personal trainer betekent dat je voor een langere periode heel gevarieerd, en op je eigen niveau sport voor een gezonde(re) en energieke(re) leefstijl. Daarnaast is er aandacht voor je eventuele fysieke klachten en werken we samen aan het herstel van de belastbaarheid van jouw lichaam.

Met je eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentale coach, vertrouwenspersoon boek je sneller vooruitgang en zit je lekkerder in je vel! Bovendien krijg je advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

Personal training bij ToThePoint

Onze personal trainer:

  • Leert je hoe je oefeningen op een correcte manier moet uitvoeren.
  • Haalt het maximale resultaat uit jou
  • Geeft je een stok achter de deur
  • Maakt je training leuk en uitdagend
  • Is persoonlijk en op maat
  • Ondersteunt je ook op mentaal vlak
  • Zorgt dat je je doelen behaalt en behoudt
  • Train je op afspraak. Dus volledige aandacht voor jou!

Personal training bij ToThePoint Training

Wil je slanker worden of juist meer spiermassa opbouwen? Wil je droog trainen of gewoonweg fitter worden? Afhankelijk van je doelstelling stelt je personal trainer een trainingsschema voor je samen.

Voor personal training in Tiel en omgeving ben je bij ToThePoint Training aan het juiste adres. Wij bieden personal training op maat op basis van jouw persoonlijke doelstelling(en). 

Heb je problemen met je gezondheid waar we rekening mee moeten houden? Dankzij de nauwe samenwerking met de therapeuten van ToThePoint Therapie kun je snel klachtenvrij aan de slag met een gepersonaliseerd trainingsschema.

Train met de beste

Trainers

Frits Hitzel

Osteopaat en Trainer