Self Help Hero

Wat is Self Help Hero?

Bij ToThePoint Therapie maken we veelal gebruik van Physio Training om mensen van bijvoorbeeld hun rugklachten af te helpen.

Tijdens de Covid-19 pandemie hadden fysiotherapeuten en osteopaten, net als elke inwoner in Nederland geen toegang tot sportscholen en fitnessruimtes.

Waar de deuren van sportscholen sloten, opende er nieuwe deuren voor ToThePoint Therapie. Met groot succes startte wij een online platform met op maat gemaakte trainingsschema’s inclusief complete uitlegvideo’s. Zo kon iedereen vanuit een veilige omgeving toch werken aan zijn of haar vitaliteit.

En jij kunt je ook aansluiten bij de online ToThePoint Community om samen te werken aan jouw gezondheid. Waar en wanneer jij maar wilt.

Hoe gaan we te werk?

Via een vragenlijst laat je de therapeuten van ToThePoint weten wat jouw klachten zijn en wat je hulpvraag is. Heb je bijvoorbeeld last van je rug en wil je hier graag van af? Of speelt die vervelende schouderklacht steeds op tijdens je dagelijkse werkzaamheden? Wij staan klaar om je te voorzien van een passend trainingsschema.

In de wereld van vandaag staan we al te weinig stil door ons drukke leven. Het komt dan ook niet altijd even goed uit om langs te komen en juist daarvoor bieden wij deze uitkomst. Want ook in de waan van de dag, kunnen wij er toch voor zorgen dat jij met een minimale tijdsinspanning van jouw klacht af kan komen. Of het nu gaat om rugklachten, schouderklachten, nekklachten, knieklachten, een tenniselleboog of hoofdpijn. Wij kunnen jou helpen aan een klachtenvrij leven.

Waarom zou je dit doen?

Je bespaart natuurlijk een hoop (reis)tijd. Daarnaast bespaar je ook kosten voor de intake en behandelingen. Mocht je naast je trainingsschema toch nog behandelingen nodig hebben, dan is dit vaak minimaal. De meeste van onze cliënten tijdens de Covid-19 pandemie hebben voldoende gehad aan ons online programma.