Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Tarieven

Betaling

Wat kost fysiotherapie? Bij een aanvullende verzekering zijn de kosten gedekt door de zorgverzekeraar. Het is daarom goed om je polis te controleren op hoeveel behandelingen je recht hebt.

Bij ToThePoint Therapie hebben wij met uitzondering van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Ben je verzekerd bij Zorg en Zekerheid, dan krijg je van ons een factuur mee die je ben hen kunt indienen. Je krijgt dan een deel van de fysiotherapie of oefentherapie behandeling vergoedt.

Heb jij geen aanvullende verzekering? Dan is er alsnog een mogelijkheid dat fysiotherapie en oefentherapie kan worden vergoed vanuit het basispakket. Dit hangt van verschillende factoren af als leeftijd en de reden waarom je fysiotherapie of oefentherapie nodig hebt. Lees hier alles over op de site van de Rijksoverheid.

Ik heb geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie

Fysiotherapie

Heb jij geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie of wordt jouw fysieke klacht niet vergoed voor fysiotherapie uit de basisverzekering, dan betaal je zelf voor de behandelingen. 

Osteopatie

De kosten voor osteopathie wordt bij zowel kinderen als volwassenen door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed onder de noemer complementaire/alternatieve geneeswijzen of beweegzorg vanuit de zorgverzekering met een aanvullende dekking. Hiervoor is het verplichte eigen risico niet van toepassing.

Sportmassage

Sportmassage word niet vergoed door je zorgverzekering. Je zult dit dus zelf moeten betalen.

ToThePoint Training

Voel je lekkerder in je lijf door op maat trainingen in kleine groepen of met personal training en kom helemaal tot rust tijdens de wekelijkse Yogasessie.

Heb je een abonnement voor smapp group training en wil je ook een keer yoga and breathwork doen? Dan kun je 1x per week yoga and breathwork reserveren i.p.v. small group training.

Ieder mens is anders, dus de frequentie en intensiteit waar je mee traint ook. Daarom kunnen we tijdens een persoonlijk gesprek ook een geïndividualiseerd pakket voor je samenstellen.

Kun je onverhoopt niet op afspraak komen, dan begrijpen wij dit volkomen. Zeg de afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af. Een niet nagekomen afspraak kost 20 euro en is in alle gevallen voor eigen rekening.

Voor osteopathie, sportmassage en niet verzekerde fysiotherapie of oefentherapie kun je contant of met PIN betalen

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie