Meet the team

Joop

Mijn naam is Joop: geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van contractloos werken heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n alles omvattend behandeltraject bent u verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me steeds bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits

Mijn naam is Frits: een jonge, bevlogen therapeut met passie voor bewegen. Respectvol, integer en altijd zeer energiek.

‘Beweging’,  in de meest ruime zin van het woord, staat voor mij als therapeut centraal. Een mens dient goed te kunnen bewegen om optimaal te kunnen functioneren. Indien dit niet meer lukt ontstaan klachten. Als therapeut zoek ik naar bewegingsverlies van de verschillende lichaamssystemen en optimaliseer deze middels manuele technieken.

Ons concept bij ToThePoint vraagt niet alleen inzet van mij als therapeut, maar ook van u als cliënt. De actieve revalidatie leert u op een natuurlijke en optimale manier bewegen, om zo te zorgen dat u uw lichaam de aandacht krijgt die het nodig heeft.

In mijn vrije tijd speelt bewegen ook een belangrijke rol. 6x per week ben ik bezig om mijn calisthenics skills te verbeteren. Daarnaast heb ik een enorme interesse in voeding en het effect hiervan op ons welbevinden.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en ben benieuwd naar wat u beweegt.