Meet the team

Joop

Mijn naam is Joop: geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van contractloos werken heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n alles omvattend behandeltraject bent u verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me steeds bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits

Mijn naam is Frits: een jonge, bevlogen therapeut met passie voor bewegen. Respectvol, integer en altijd zeer energiek.

‘Beweging’,  in de meest ruime zin van het woord, staat voor mij als therapeut centraal. Een mens dient goed te kunnen bewegen om optimaal te kunnen functioneren. Indien dit niet meer lukt ontstaan klachten. Als therapeut zoek ik naar bewegingsverlies van de verschillende lichaamssystemen en optimaliseer deze middels manuele technieken.

Ons concept bij ToThePoint vraagt niet alleen inzet van mij als therapeut, maar ook van u als cliënt. De actieve revalidatie leert u op een natuurlijke en optimale manier bewegen, om zo te zorgen dat u uw lichaam de aandacht krijgt die het nodig heeft.

In mijn vrije tijd speelt bewegen ook een belangrijke rol. 6x per week ben ik bezig om mijn calisthenics skills te verbeteren. Daarnaast heb ik een enorme interesse in voeding en het effect hiervan op ons welbevinden.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en ben benieuwd naar wat u beweegt.

Tamara

Mijn naam is Tamara van Meeteren: een jonge, sociale en bevlogen Manueel Therapeut met passie voor bewegen en sport.

Mijn passie voor sport en beweging is al vroeg begonnen, waarop ik eigenlijk direct wist dat ik iets met het menselijk lijf en beweging wilde gaan studeren. Hierop ben ik de studie Fysiotherapie gaan volgen en deze in 2015 heb afgerond. Na deze studie ben ik gaan werken in 2 verschillende praktijken waarbij het mij “belemmerde” dat ik op sommige gebieden kennis rondom het menselijk lichaam miste. Gezien ik iemand ben die graag het onderste uit de kan haalt en mensen écht wil kunnen helpen stond dit mij tegen.

Om mijn kennis en behandeltechnieken te verbeteren en verdiepen ben ik hierna gestart met de Master Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht, welke ik in 2019 succesvol heb afgerond.  Vanwege deze master opleiding heb ik ervaringen en kennis opgedaan om het menselijk functioneren nog beter te begrijpen en behandelen. Ik vind het fascinerend om samen met mijn behandeltechnieken én de inzet van een patiënt tot een goed behandelresultaat te komen.
Bij ToThePoint wordt de behandeling in veel gevallen gecombineerd met een specifiek trainingsschema: dit is iets wat absoluut in mijn straatje past gezien sport voor mij ook een belangrijk onderdeel is in het dagelijks leven.

Tijdens mijn studies en werk in de praktijk heb ik ondervonden dat naast het fysiek behandelen van mensen, ook het contact tussen therapeut en patiënt heel belangrijk is. Het is dan ook mijn streven om mensen met respect, humor en kundigheid te benaderen.  Hierbij vind ik het belangrijk dat patiënten zich open kunnen stellen en bied ik u een luisterend oor.
In samenwerking met u als patiënt zal een behandeling gericht zijn op het verbeteren van beweeglijkheid van gewrichten en optimaliseren van uw beweegpatroon waardoor u in uw dagelijks leven niet meer belemmerd zal zijn tijdens uw werk, sport of andere activiteiten.

Wilt u ook écht iets aan uw klachten doen? Maak dan snel een afspraak.

Anco

Mijn naam is Anco Beekman. Al sinds de middelbare school ben ik zeer geïnteresseerd in de (soms complexe) bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam. Het was dan ook een logische keuze om Bewegingswetenschappen te studeren op Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit heb ik gecombineerd met de studie Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Hierdoor is mijn basis de wetenschap te vertalen en te combineren met de praktijk. Mijn ervaring heb ik opgedaan in de ziekenhuiszorg (neurologie en orthopedie), sport en natuurlijk bij ToThePoint. Door up-to-date te blijven op het gebied van wetenschap, trainingsmethoden en effectieve behandeltechnieken is adequate behandeling de standaard. Uw bewegingsgerelateerde klachten krijgen onze volledige aandacht!