Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Ontmoet Team ToThePoint

Joop

Mijn naam is Joop: geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van het werken als osteopaat heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n allesomvattend behandeltraject bent u verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me steeds bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits

Mijn naam is Frits: een bevlogen therapeut met passie voor bewegen. Respectvol, integer en altijd zeer energiek.

Connectie met mensen
Na een aantal studies die te beleidsmatig en theoretisch waren. Ben ik er na een periode bij defensie achter gekomen dat actief bezig zijn, de eventuele blessures en het menselijk lichaam mij mateloos kunnen fascineren. Ik kreeg de kans om een dagje mee te lopen met een fysiotherapeut en ik was verkocht. Ik vond het een gouden combi om met m’n handen te werken maar ook met mensen en het lijf bezig te zijn.

Fysiotherapie
Tijdens de opleiding. Fysiotherapie die ik heb gevolgd kreeg ik heel veel tools om met m’n handen te werken en met het lijf. Na wat jaren in loondienst te hebben gewerkt groeide de behoefte om samen met mijn maat Joop Netten voor onszelf te beginnen. Langzaam maar gestaag groeide ToThePoint uit tot een fenomeen in de regio.

Waar ik moeite mee had
Ik heb me altijd verbaasd over het feit dat mensen lang met pijn door blijven lopen of het gevoel hebben dat het er maar bij hoort. Ik zag dat ze vaak zelf een verklaring gaven waarom het niet weg ging of hun omgeving gaf aan er maar mee te leren leven. En ik ben ervan overtuigd dat dat niet zo hoeft te zijn.

Meer dan alleen de spieren en gewrichten
Zo ben ik jaren gaan behandelen met een onderbuik gevoel dat ik meer wilde doen dan alleen die nek behandelen, dat naaldje zetten of die oefening geven. Ik moest iets doen met de persoon die al jarenlang last heeft van rugklachten zonder duidelijke oorzaak. Of de vrouw die na haar zwangerschap bekkenklachten en hoofdpijn ontwikkeld.

In de osteopathie vond ik wat ik zocht; Ik ga nu op zoek naar de onderliggende oorzaak van de klacht, zodat ik deze kan aanpakken. Waardoor mijn cliënten veel beter zijn geholpen.

Heb jij ook het gevoel dat je beter begeleid kan worden?

Iris

Mijn naam is Iris: een jonge enthousiaste therapeut met een passie voor sport, buiten zijn en een gezonde leefstijl.

Sinds mijn jeugd heb ik veel aan sport gedaan (atletiek, voetbal, turnen) en nog steeds is hardlopen mijn passie. Ik kreeg daar echter ook te maken met blessures en pijnklachten en daar is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam ontstaan. Hierbij kwam steeds de vraag naar boven waarom de ene persoon wel last krijgt van blessures en pijnklachten en de andere niet. Wat zouden mogelijke oorzaken kunnen zijn en wat zou je hier dan aan kunnen doen? Om die vragen te kunnen beantwoorden heb ik de studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en inmiddels ben ik na een intensieve vervolgstudie osteopaat!

Ik zie het lichaam als één geheel. De plek van de pijn is in mijn ogen niet altijd de plek van de oorzaak. De werkelijke oorzaak probeer ik zo goed mogelijk te achterhalen door het hele lichaam te bekijken. Daarnaast interesseer ik me ook voor leefstijl en probeer ik patiënten in alle opzichten ‘gezonder’ te maken, in plaats van alleen de (pijn)klacht te behandelen.
Al deze aspecten probeer ik terug te laten komen in mijn behandelingen, waarbij ik het ook belangrijk vind dat de patiënt een actieve rol aan kan nemen, zodat de behandeling een samenwerking wordt tussen therapeut en patiënt.

Ik zie er naar uit om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw klachten.

Leon

Ik ben Leon, onderdeel van het team bij ToThePoint Therapie. Mijn reis naar fysiotherapie begon al vroeg, geïnspireerd door mijn eigen ervaringen met blessures. Deze uitdagingen maakten mij een vaste bezoeker van de fysiotherapiepraktijk, waar mijn fascinatie voor dit vakgebied groeide. Nu werk ik met het leukste team van professionele en gepassioneerde therapeuten bij ToThePoint Therapie.

Bij ToThePoint Therapie geloof ik in een aanpak die verder gaat dan de traditionele fysiotherapie. Mijn ideale werkdag omvat het coachen van mensen naar hun beste gezondheid, kijkend voorbij de blessure naar de mens erachter. Het is mijn passie om niet alleen fysieke klachten aan te pakken, maar samen met jou te werken aan een alomvattende benadering van gezondheid. Dit betekent aandacht voor je dagelijkse gewoonten, stressniveaus, werk, slaap en sportactiviteiten, om een totaalbeeld van je welzijn te krijgen en te behandelen.

Wat ik het meest waardeer aan werken bij ToThePoint Therapie, is ons hechte team. We delen niet alleen een professionele passie, maar ook een band waarin humor en steun centraal staan. Dit creëert een positieve sfeer die niet alleen voor ons, maar ook voor onze patiënten voelbaar is.

Mijn aanpak bij ToThePoint Therapie is meer dan alleen het behandelen van symptomen. Samen duiken we dieper in wat gezondheid voor jou betekent en werken we samen aan jouw gezondheid.

Jeffrey

Hier lees je binnenkort een introductie over de therapeut

Maxim

Hoi! Mijn naam is Maxim: een jonge, enthousiaste en sociale fysiotherapeut met een passie voor fysieke en mentale gezondheid.

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in sport, het menselijk lichaam en revalidatie. Hierdoor was ik er al snel over uit dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik sport zelf graag. Helaas brengt dit soms blessures met zich mee. Door zelf diverse blessures, operaties en langdurige revalidatietrajecten te hebben ondergaan, begrijp ik goed wat een patiënt doormaakt. Dat een
revalidatie zowel fysiek als mentaal erg zwaar kan zijn. Door deze ervaringen en mijn actuele kennis ben ik in staat om persoonlijke hulp op maat aan te bieden. Ik zal naast het optimaliseren van uw fysieke gezondheid, u ook bijstaan op mentaal vlak. Alles is bespreekbaar en ik behandel elk persoon met respect en discretie.

Samenwerken en elkaar begrijpen vind ik erg belangrijk in een behandeltraject. Door met elkaar aan uw herstel te werken wordt het beste resultaat geboekt. Mijn doel is om samenspraak een passende aanpak op te stellen voor een optimaal resultaat. Ik ben iemand die open staat voor feedback en graag hoort waar verbetering mogelijk is. Dit zodat ik mij kan blijven ontwikkelen en in de toekomst mensen nog beter te hulp kan staan.

U kunt bij mij terecht voor alle lichamelijke klachten. Ik heb veel ervaring met sport gerelateerde klachten vanwege mijn eigen affiniteit met sport en mijn ervaring als therapeut in de jeugd van N.E.C. Ook heb ik mijzelf ontwikkeld in nek- en rugklachten middels het afronden van een manuele minor. Zo beheers ik onder andere dry needling waardoor deze klachten snel en doelgericht verholpen kunnen worden. Daarnaast kunt u bij mij terecht met spanning-, stress- en vermoeidheid gerelateerde klachten, gezien mijn verdieping en ervaring in psychosomatiek. Ten slotte geef ik ook therapie in het water, voor mensen met onder andere hersenletsel, reuma, artrose en een lage belastbaarheid.

Ik hoop in de toekomst iets voor u te kunnen betekenen!

Milou

Hier lees je binnenkort een introductie over de therapeut

Luke

Mijn naam is Luke: leergierige sportmasseur met een passie voor het menselijk lichaam. Ik ben gedisciplineerd, geduldig en gedreven in alles waar ik mijn focus op leg.

Meer dan lichamelijke klachten
Sport is niet alleen mijn grootste hobby, het is ook mijn passie! Op jonge leeftijd werd de interesse voor lichaam en geest gewekt. Dit kwam met name door de enorme interesse in sport, maar ook door op jonge leeftijd al veel ervaring op te hebben gedaan aangaande psychologie, pathologie en het menselijk lichaam. De interesse groeide! En ik wist dat ik iets met sport en mensen wilde gaan doen. Naast sportmassage coach ik mensen naar algehele gezondheid door middel van personal training.

Niet alleen het lichaam
Door coachen te combineren met masseren, ben ik niet alleen bezig met het lichaam. Maar bied ik ook een luisterend oor aan de persoon die ik helpt. Op deze manier ontstaat er al snel een persoonlijke band. 

Sportmassage
Tijdens mijn opleiding heb ik veel tools gekregen om toe te passen tijdens mijn behandelingen. Dankzij mijn werkzaamheden bij ToThePoint Therapie doe ik wekelijks nog steeds nieuwe kennis op die ik vervolgens weer toe kan passen om jou beter te helpen.

Door mijn leergierigheid ben ik altijd weer op zoek naar nieuwe informatie! En wat mij daarin opvalt is dat er enorm veel klachten gerelateerd zijn aan stress. Mensen accepteren dit, of ze trekken veel te laat aan de bel. Veel van deze klachten kun je verminderen of voorkomen als je werkt aan stressregulatie. Mijn doel is om mijn cliënten hierbij te helpen. Dat ga ik doen door fysiotherapie te studeren.

Een goede sportmassage kan al enorm veel verlichting geven. Maak daarom snel een afspraak voor jouw ontspanning!

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie