Het team

Het team

Team ToThePoint

Elke therapeut bij ToThePoint Therapie is intern opgeleid als beweegexpert. ToThePoint Therapie werkt uitsluitend met gediplomeerde therapeuten, die een breed scala aan klachten kunnen behandelden. Zo richten de osteopaten zich op complexere problematiek zoals; buikpijn, hoofdpijn en darmklachten. En zijn de fysiotherapeuten experts in het behandelen van spier- en peesklachten. Onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het BIG en kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en onze osteopaten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor osteopathie. Alle behandelaars worden intern opgeleid tot expert in bewegen en worden daarnaast voortdurend bijgeschoold.

Therapeuten

Ons team

Ons geweldige team van professionele en toegewijde therapeuten bestaat uit een groep van gedreven professionals met een passie voor mens, lichaam en gezondheid. 

Joop Netten

Osteopaat

Mijn naam is Joop, geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van het werken als osteopaat heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n allesomvattend behandeltraject ben jij verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me continu bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits Hitzel

Osteopaat en Trainer

Ik ben Frits, een bevlogen therapeut met passie voor bewegen. Respectvol, integer en altijd zeer energiek.

Connectie met mensen
Na een aantal studies die te beleidsmatig en theoretisch waren, ben ik er na een periode bij defensie achter gekomen dat ik graag actief bezig ben. Blessures en het menselijk lichaam kunnen mij mateloos fascineren. Ik kreeg de kans om een dagje mee te lopen met een fysiotherapeut en ik was meteen verkocht. Voor mij is de combinatie om met m’n handen te werken, maar ook met mensen en het lijf bezig te zijn ideaal.

Fysiotherapie
Na wat jaren in loondienst te hebben gewerkt  als fysiotherapeut groeide de ambitie om samen met Joop Netten voor onszelf te beginnen. Langzaam maar gestaag groeide ToThePoint uit tot een fenomeen in de regio.

Waar ik moeite mee had
Ik heb me altijd verbaasd over het feit dat mensen lang met pijn door blijven lopen of het gevoel hebben dat pijn bij het leven hoort. Ik zag dat ze vaak zelf een verklaring gaven waarom het niet weg ging of hun omgeving gaf aan er maar mee te leren leven. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet zo hoeft te zijn.

Meer dan alleen de spieren en gewrichten
Na jaren enkel de klacht te behandelen, had ik het gevoel dat ik verder moest kijken naar de oorzaak van de klacht. Ik wilde meer kunnen betekenen voor de persoon die al jarenlang last heeft van rugklachten zonder duidelijke oorzaak. Of een vrouw die na haar zwangerschap bekkenklachten en hoofdpijn heeft ontwikkeld.

In de osteopathie vond ik wat ik zocht; Ik ga nu op zoek naar de onderliggende oorzaak van de klacht, zodat ik deze kan aanpakken. Hierdoor kan ik mijn cliënten nog veel beter helpen.

Heb jij ook het gevoel dat je beter begeleid kan worden? Ik ontvang je graag in onze praktijk.

Iris Conijn

Osteopaat

Mijn naam is Iris en ik ben een jonge enthousiaste therapeut met een passie voor sport, het buitenleven en een gezonde leefstijl.

Sinds mijn jeugd heb ik veel aan sport gedaan (atletiek, voetbal, turnen) en nog steeds is hardlopen mijn passie. Ik kreeg daar echter ook te maken met blessures en pijnklachten en daar is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam ontstaan. Hierbij kwam steeds de vraag naar boven waarom de ene persoon wel last krijgt van blessures en pijnklachten en de andere niet. Wat zouden mogelijke oorzaken kunnen zijn en wat zou je hier dan aan kunnen doen? Om die vragen te kunnen beantwoorden heb ik de studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en inmiddels ben ik na een intensieve vervolgstudie osteopaat!

Ik zie het lichaam als één geheel. De plek van de pijn is in mijn ogen niet altijd de plek van de oorzaak. De werkelijke oorzaak probeer ik zo goed mogelijk te achterhalen door het hele lichaam te bekijken. Daarnaast interesseer ik me ook voor leefstijl en probeer ik patiënten in alle opzichten ‘gezonder’ te maken, in plaats van alleen de (pijn)klacht te behandelen.
Al deze aspecten probeer ik terug te laten komen in mijn behandelingen, waarbij ik het ook belangrijk vind dat de patiënt een actieve rol aan kan nemen, zodat de behandeling een samenwerking wordt tussen therapeut en patiënt.

Ik zie er naar uit om samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw klachten.

Maxim Tromp

Fysiotherapeut

Hoi! Mijn naam is Maxim. Mijn collega’s omschrijven mij als een jonge, enthousiaste en sociale fysiotherapeut met een passie voor fysieke en mentale gezondheid.

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in sport, het menselijk lichaam en revalidatie. Hierdoor was ik er al snel over uit dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik sport zelf graag. Helaas brengt dit soms blessures met zich mee. Door zelf diverse blessures, operaties en langdurige revalidatietrajecten te hebben ondergaan, begrijp ik goed wat een patiënt doormaakt. Door deze ervaringen en mijn actuele kennis ben ik in staat om persoonlijke hulp op maat aan te bieden. Ik zal naast het optimaliseren van jouw fysieke gezondheid, je ook bijstaan op mentaal vlak. Alles is bespreekbaar en ik behandel elk persoon met respect en discretie.

Samenwerken en elkaar begrijpen vind ik erg belangrijk in een behandeltraject. Door met elkaar aan jouw herstel te werken wordt het beste resultaat geboekt. Mijn doel is om in samenspraak een passende aanpak op te stellen voor een optimaal resultaat. Ik ben iemand die open staat voor feedback en graag hoort waar verbetering mogelijk is. Dit zodat ik mij kan blijven ontwikkelen en in de toekomst mensen nog beter kan helpen.

Je kunt bij mij terecht voor alle lichamelijke klachten. Ik heb veel ervaring met sport gerelateerde klachten vanwege mijn eigen affiniteit met sport en mijn ervaring als therapeut van de jeugdteams van N.E.C. Ook heb ik mijzelf ontwikkeld in nek- en rugklachten middels het afronden van een manuele minor. Zo beheers ik onder andere dry needling waardoor nek- en rugklachten snel en doelgericht verholpen kunnen worden. Daarnaast kun je bij mij terecht met spanning-, stress- en vermoeidheid gerelateerde klachten, omdat ik me heb verdiept in psychosomatiek. Ook geef ik therapie in het water, voor mensen met onder andere hersenletsel, reuma, artrose en een lage belastbaarheid.

Laten we samen aan de slag gaan aan een pijnvrij leven.

Milou Ettekoven

Fysiotherapeut

Mijn naam is Milou en ik ben een toegewijde professional met een ontembare passie voor fysiotherapie. Mijn toewijding aan het vak gaat verder dan alleen een beroepskeuze; het is een levenswijze die ik met
een ongeëvenaarde energie omarm. Als fervent sportliefhebber ben ik altijd gefascineerd geweest
door de intrinsieke connectie tussen het menselijk lichaam en beweging. Deze fascinatie drijft mij
niet alleen in mijn carrière, maar ook in mijn eigen sportieve prestaties.

Mijn vastberadenheid en vaardigheid komen samen op de padelbaan. Mijn ervaring als topsporter
heeft mij een dieper inzicht gegeven in de nuances van blessurepreventie en revalidatie, wat mijn
benadering van fysiotherapie verrijkt.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn Husky en verzamel ik alles van Hello Kitty.

Een belangrijk figuur in mijn professionele ontwikkeling is Frits, wiens mentorship een onschatbare
bron van kennis en inspiratie is geweest. Onder zijn begeleiding heb ik niet alleen mijn technische
vaardigheden verfijnd, maar heb ik ook geleerd om de mens achter de patiënt te zien, iets wat mijn
benadering van fysiotherapie heeft gevormd tot een combinatie van expertise en empathie.

Jeffrey van der Kaaij

Fysiotherapeut

Mijn naam is Jeffrey en ik ben sinds december 2023 werkzaam bij ToThePoint Therapie. Ik heb in het verleden verschillende blessures opgelopen, waardoor ik al vrij vroeg te maken kreeg met fysiotherapie. De kennis en expertise die een fysiotherapeut bezit over het menselijk lichaam, greep mijn interesse al vrij snel.

In mijn sportieve leven, gevuld met fitness, coaching en de verdieping in het menselijk lichaam, past bij de rol van een fysiotherapeut. Mensen helpen staat bij mij centraal, samen een plan maken om zo snel mogelijk van klachten af te komen kan ik als de beste. Dankzij mijn eigen ervaring met sportblessures weet ik als geen ander wat er van een fysiotherapeut wordt verwacht.

Waar ik verder ook veel waarde aan hecht, is het sociale aspect binnen zowel ToThePoint Therapie als binnen mijn werkzaamheden als fysiotherapeut. Ieder persoon is anders en verdient een eigen benadering. Hierbij is het vooral belangrijk dat ieder mens een plan op maat krijgt, waarbij er rekening wordt gehouden met de dagelijkse activiteiten, werk, stressfactoren, slaap en sport.

Het team van ToThePoint Therapie is erg hecht. Naast dat we heel serieus bezig zijn met ons vak, is er altijd ruimte voor een lolletje onderling. Dit houdt de sfeer lekker luchtig en dat is positief merkbaar bij onze cliënten.

Ik maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.