Duo Training

Want samen trainen is leuker! 

Vind je het lastig om sporten vol te houden? Vind je samen sporten gewoon gezelliger? Of Raak jij juist extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk plan op. Je werkt met een individueel trainingsprogramma dat gericht is op jouw persoonlijke doelstelling. De personal training sessies volg je samen, waardoor je elkaar niet alleen kan motiveren, maar ook samen plezier beleeft aan het sporten.

Duo Training

Duo training betekent 1 op 2 training waarbij de focus volledig op jou en je trainingspartner ligt. Personal training met z’n tweeën dus. We stellen een persoonlijk trainingsprogramma op dat aansluit bij jullie sportdoelen: afvallen, gespierder worden of het voorkomen van specifieke medische klachten. De personal trainers van ToThePoint  staan voor je klaar om jou de beste versie van jezelf te laten worden.

Wil je liever volledige 1 op 1 training? Lees dan verder bij personal training.

Duo Training bij ToThePoint Training

Voor duo training in Tiel en omgeving ben je bij ToThePoint Training aan het juiste adres. Wij bieden training op maat op basis van jouw persoonlijke doelstelling(en). 

Heb je problemen met je gezondheid waar we rekening mee moeten houden? Dankzij de nauwe samenwerking met de therapeuten van ToThePoint Therapie kun je snel klachtenvrij aan de slag met een gepersonaliseerd trainingsschema. Neem contact met ons op over onze mogelijkheden.

Train met de beste

Trainers

Frits Hitzel

Osteopaat en Trainer