Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Werkwijze

Bij ToThePoint Therapie staat jouw gezondheid centraal. Wij combineren actuele wetenschappelijke inzichten met onze uitgebreide professionele expertise om jou de best mogelijke zorg te bieden. Ons team kijkt verder dan de symptomen; we onderzoeken alle factoren die jouw klacht kunnen beïnvloeden, verergeren of in stand houden. Dit holistische overzicht vormt de basis voor een persoonlijk behandelplan, gericht op de kern van jouw probleem.

Behandeltraject

Jouw traject begint met een grondige intake en lichamelijk onderzoek van 60 minuten. We besteden aandacht aan alle relevante aspecten van jouw leven, zoals werk, stressniveaus en sportactiviteiten om een compleet beeld van jouw situatie te krijgen. Dit stelt ons in staat jou optimaal  te adviseren en legt fundamenten voor jouw unieke behandelplan.

Wij garanderen dat je altijd de meest effectieve behandeling ontvangt voor jouw specifieke klacht. Onze aanpak kan zelfs ingrijpende medische interventies, zoals operaties, helpen voorkomen. Ons arsenaal omvat gespecialiseerde behandelapparatuur en technieken met wetenschappelijke onderbouwing zoals shockwave en dry-needling, naast een volledig inzetbare gym.

Zorg en Expertise

Bij ToThePoint Therapie krijg je echte persoonlijke aandacht. Onze 1-op-1 werkwijze zorgt ervoor dat je je volledig gehoord en begrepen voelt. Alle therapeuten binnen onze praktijk delen een gemeenschappelijke visie en blijven continu op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Op naar een klachtenvrije toekomst

Ons doel is niet alleen om jouw klachten te verhelpen, maar ook om te zorgen dat ze niet meer terugkeren. Naast specifieke behandelinterventies en huiswerkoefeningen, omvat jouw persoonlijke traject een op maat gemaakt (kracht)trainingstraject. Deze combinatie van behandeling en training waarborgt optimale resultaten: je blijft niet alleen klachtenvrij, maar bent ook in staat om in de toekomst zelf voor jouw gezondheid te zorgen.

Jij krijgt van ons dus altijd het beste inzicht en de behandelmogelijkheden. Ben je klaar om samen met ons aan jouw gezondheid te werken? Maak de eerste stap naar een klachtenvrije toekomst en laten we kennismaken.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie