Werkwijze

Werkwijze

Bij ToThePoint Therapie staat jouw gezondheid centraal. Wij combineren actuele wetenschappelijke inzichten met onze uitgebreide professionele expertise om jou te voorzien van de best mogelijke zorg. Wij kijken verder dan de symptomen. We onderzoeken alle factoren die jouw klacht kunnen beïnvloeden, verergeren of in stand houden. Een holistische aanpak vormt de basis van een persoonlijk behandelplan, gericht op de kern van jouw probleem.

Behandeltraject

Jouw traject begint met een grondige intake en lichamelijk onderzoek van 60 minuten. We besteden aandacht aan alle relevante aspecten van jouw leven; zoals werk, stressniveaus en sportactiviteiten. Zo vormen we en compleet beeld van jouw situatie. Dit stelt ons in staat jou optimaal  te adviseren en legt de fundamenten voor jouw unieke behandelplan.

Wij garanderen dat je altijd de meest effectieve behandeling ontvangt voor jouw specifieke klacht. Onze aanpak kan zelfs ingrijpende medische interventies, zoals operaties helpen voorkomen. Ons arsenaal omvat gespecialiseerde behandelapparatuur en technieken voorzien van de laatste wetenschappelijke kennis. Daarnaast hebben we een compleet uitgeruste gym tot onze beschikking.

Zorg en Expertise

Bij ToThePoint Therapie krijg je echte persoonlijke aandacht. Onze 1-op-1 werkwijze zorgt ervoor dat je je volledig gehoord en begrepen voelt. Alle therapeuten binnen onze praktijk delen een gemeenschappelijke visie en blijven continu op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Een klachtenvrije toekomst

Ons doel is niet alleen om jouw klachten te verhelpen, maar ook om te zorgen dat ze niet meer terugkeren. Naast specifieke behandelinterventies en huiswerkoefeningen, omvat jouw persoonlijke traject een op maat gemaakt (kracht)trainingstraject. Deze combinatie van behandeling en training waarborgt optimale resultaten. Zo zorgen we ervoor dat je klachtenvrij blijft. 

 Ben je klaar om samen met ons aan jouw gezondheid te werken? Maak de eerste stap naar een klachtenvrije toekomst.