Klachten

wat we doen

Herkenbaar?

Dankzij onze veelzijdigheid aan kennis en ervaring kunnen wij voor iedereen een traject op maat maken. 
We pakken niet alleen de pijnklacht aan maar kunnen heel gericht op zoek gaan naar de oorzaak van deze klacht. Factoren als rust, stress, privé en werk kunnen allemaal oorzaken zijn van jouw klachten. Samen zorgen wij om de beste versie van jezelf terug te pakken. Jouw gezondheid staat voor ons centraal en we streven naar een pijnvrij leven.

Komen jouw klachten steeds terug?

Heb je last van terugkerende lichamelijke klachten zoals spijsverteringsproblemen, hoofdpijn of rugpijn? Osteopathie biedt een holistische benadering, gericht op het herstellen van de balans in je lichaam. Deze techniek verbetert de algehele functionaliteit door de oorzaak van de klacht aan te pakken, wat zorgt voor langdurige verlichting en een betere gezondheid.

Hielspoor of tenniselleboog?

Lijd je aan chronische peesontstekingen zoals hielspoor of tenniselleboog, die niet verbeteren met standaardbehandelingen? Shockwave therapie gebruikt geluidsgolven om natuurlijke genezingsprocessen te stimuleren. Deze niet-invasieve methode is effectief voor het behandelen van langdurige ontstekingen en pijn, waardoor je snel weer actief kunt zijn zonder ongemak.

Last van aanhoudende spierpijn?

Ervaar je aanhoudende spierpijn of stijfheid die je dagelijkse activiteiten belemmeren? Dry Needling kan de oplossing zijn. Deze behandeling richt zich op diepe triggerpoints in de spieren, biedt snelle verlichting van pijn en verbetert de bewegingsvrijheid. Ideaal voor chronische spierspanningen en knopen die niet reageren op traditionele massagetechnieken.
Fysiotherapie

De belofte van ToThePoint Therapie

Bij ToThePoint Therapie is jouw zorg rondom bewegen in goede handen. Onder begeleiding van jouw fysiotherapeut of osteopaat werk jij aan een efficiënt herstel, zodat je snel weer jouw dagelijkse activiteiten pijnvrij kunt uitvoeren. Als aanvulling op je behandeling werken we met innovatieve oplossingen zoals een educatief YouTube kanaal en online huiswerkoefeningen, zo kun je ook thuis aan de slag en werk je aan jouw herstel wanneer het jouw uitkomt! Onze fysiotherapeuten doen er alles aan om je weer optimaal en pijnvrij te laten bewegen.