Behandelingen

wat we doen

Herkenbaar?

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij voor iedereen een traject op maat maken. 
We pakken niet alleen de pijnklacht aan, maar gaan heel gericht op zoek naar de oorzaak van de klacht. Factoren als rust, stress, privé en werk kunnen allemaal oorzaken zijn van jouw klachten. Samen zorgen wij ervoor dat we de beste versie van jou terugvinden. Jouw gezondheid staat voor ons centraal en we streven naar een pijnvrij leven.

Sport en osteopathie

Osteopathie zoekt op andere vlakken naar de oorzaak van een blessure dan de fysiotherapeut of manueel therapeut. Osteopathie kan dus een hele goede aanvulling zijn op weg naar herstel.

Volwassenen en osteopathie

Hoe ouder we worden, hoe vaker ons iets overkomt. Verschillende factoren kunnen invloed hebben op jouw fysiek. De osteopaat richt zich op de uitingen van deze factoren.

Kinderen en osteopathie

Bij de osteopaat zien we vaak kinderen met uiteenlopende klachten. Oorproblemen, moeilijke ontlasting, chronische verkoudheden zijn onder andere klachten waar osteopathie bij kan helpen. Kinderen van alle leeftijden kunnen in onze praktijk terecht.

Self Help Hero

Heb jij (te) weinig tijd voor afspraken in de praktijk? Dan helpen we je graag digitaal op gang met complete trainingsschema’s inclusief uitlegvideo’s.

Mobiliseren

Ervaar je stijfheid in de gewrichten? Mobilisatie verbetert je bewegingsvrijheid en vermindert effectief pijn en ongemak.

Osteopathie

Osteopathie is een behandelvorm gericht op het wegnemen of verlichten van lichamelijke klachten. Hierbij wordt gekeken naar de kern van de klacht.

Bindweefselmassage

Heb je last van stijve spieren? Bindweefselmassage stimuleert circulatie en verlicht pijn door diepe weefsellagen te ontspannen.

Behandeltechnieken

Voor elke klacht een oplossing. Ontdek diverse behandeltechnieken die specifiek op jouw lichamelijke klachten zijn afgestemd.

Manuele therapie

Last van nek- of rugklachten? Manuele therapie biedt verlichting door gerichte manipulatie en mobilisatie.

Physio Training

Verbeter je kracht en mobiliteit na een blessure met Physio Training, aangepast aan jouw persoonlijke hersteldoelen.

Shockwave therapie

Last van chronische ontstekingen? Shockwave therapie bevordert natuurlijke genezing met geluidsgolven die diep in het weefsel doordringen.

Dry Needling

Last van triggerpoints of spierknopen? Dry Needling biedt snelle verlichting door gerichte behandeling van pijnlijke plekken.

Ademhalings- en ontspanningstherapie

Stressgerelateerde klachten? Ademhalings- en ontspanningstherapie helpt bij het verminderen van spanning en het verbeteren van welzijn.

Medical taping

Ervaar je spier- of gewrichtspijn? Medical Taping ondersteunt en stabiliseert de getroffen gebieden zonder beweging te beperken.

Triggerpoint therapie

Heb je aanhoudende spierpijn? Triggerpoint therapie richt zich op specifieke pijnlijke punten voor effectieve verlichting.

Fysiotherapie

Last van chronische pijn of mobiliteit? Fysiotherapie helpt je bewegen zonder pijn, met persoonlijke begeleiding en behandelingen.

Sportmassage

Sport je regelmatig en heb je daardoor last van spierpijn? Een sportmassage helpt bij het herstel van spieren en verhoogt de flexibiliteit.