ToThePoint Training

Word de beste versie van jezelf!

Onze ervaren medisch onderlegde personal trainers in Tiel staan voor jou klaar! Wij begeleiden jou naar de beste en gezondste versie van jezelf!

Onze op maat gemaakte plannen sluiten perfect aan op jouw unieke behoeften en doelen.
Twijfel je nog? Plan een gratis proefles via de knop hieronder.

Waarom trainen bij ToThePoint Training?

  • Word de beste versie van jezelf.
  • Onze ervaren professionele medisch onderlegde trainers staan voor je klaar.
  • Samen maken we een persoonlijk trainingsplan wat past bij jouw levensstijl en doelen.
  • Je traint in een moderne kleinschalige gym met de nieuwste apparatuur.
  • Gegarandeerd verbeteren van je vitaliteit en gezondheid.
  • Maak trainen een vast onderdeel van je (werk)week.
Over ToThePoint Training

Mensen begeleiden sinds 2014

ToThePoint Therapie en ToThePoint Training delen een gemeenschappelijk doel: het bevorderen van jouw gezondheid, welzijn en levenskwaliteit. Door samen te werken bieden wij jou een holistische benadering die zowel preventief als curatief is, waardoor jij jouw maximale potentieel kunt bereiken op het gebied van gezondheid en fitness.

Trainen bij ToThePoint is je maximale potentieel bereiken onder begeleiding van (medisch) professionals. Zet vandaag de stap naar een vitaler leven!

Onze trainingen

ToThePoint Training

  • Personal training
  • Duo training
  • Small group training
  • Yoga and breathwork
Individueel

Personal training

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie. Dit is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid en fitheid wil werken. Ieder mens is anders en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan de ideale manier om je doelen te behalen én te behouden.

Samen trainen is leuker

Duo Training

Vind je het lastig om sporten vol te houden? Of vind je samen sporten gewoon gezelliger? Kies dan voor Duo Training bij ToThePoint

Duo training betekent 1 op 2 training waarbij de focus volledig op jou en je trainingspartner ligt. Personal training met z’n tweeën dus. We stellen een persoonlijk trainingsprogramma op dat aansluit bij jouw sportdoel: afvallen, gespierder worden of het voorkomen van specifieke medische klachten.

De personal trainers van ToThePoint  staan voor je klaar om jou de beste versie van jezelf te laten worden.

In een groep

Small Group training

Het opbrengen van de motivatie om alleen te trainen is niet voor iedereen weggelegd, maar ook trainen in grote groepen bevalt niet iedereen. Train je niet graag alleen? Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding? Vind je bootcamp of een groepsles toch iets te massaal? Maar vind je personal training net iets te persoonlijk? Dan is de Small Group training van ToThePoint Training echt iets voor jou.

Tijdens deze Small Group training train je in een klein groepje en komen uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie aan bod.

Ontspanning

Yoga and Breathwork

Bij ToThePoint Training combineren we Yoga en ontspanningstherapie als een holistische benadering van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wij noemen dit ‘Yoga and breathwork’.

Wanneer yoga en ontspanningstherapie worden gecombineerd, creëert dit een krachtige synergie. Yoga biedt een fysieke en energetische benadering, terwijl ontspanningstechnieken de nadruk leggen op het kalmeren van de geest en het verminderen van spanning in het lichaam. Samen kunnen ze helpen bij het verminderen van angst, het verbeteren van slaapproblemen, het verlichten van spierspanning en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.

Train met de beste

Trainers

Frits Hitzel

Osteopaat en Trainer