Leon Slotboom

Fysiotherapeut

Over Leon Slotboom

Ik ben Leon, onderdeel van het team bij ToThePoint Therapie. Mijn reis naar fysiotherapie begon al vroeg, geïnspireerd door mijn eigen ervaringen met blessures. Deze uitdagingen maakten mij een vaste bezoeker van de fysiotherapiepraktijk, waar mijn fascinatie voor dit vakgebied groeide. Nu werk ik met het leukste team van professionele en gepassioneerde therapeuten bij ToThePoint Therapie.

Ik geloof in een aanpak die verder gaat dan de traditionele fysiotherapie. Mijn ideale werkdag omvat het coachen van mensen naar hun beste gezondheid, kijkend voorbij de blessure, naar de mens erachter. Het is mijn passie om niet alleen fysieke klachten aan te pakken, maar samen met jou te werken aan een alomvattende benadering van gezondheid. Dit betekent aandacht voor je dagelijkse gewoonten, stressniveaus, werk, slaap en sportactiviteiten, om een totaalbeeld van je welzijn te krijgen en te behandelen.

Wat ik het meest waardeer aan werken bij ToThePoint Therapie, is ons hechte team. We delen niet alleen een professionele passie, maar ook een band waarin humor en steun centraal staan. Dit creëert een positieve sfeer die niet alleen voor ons, maar ook voor onze patiënten voelbaar is.

Mijn aanpak bij ToThePoint Therapie is meer dan alleen het behandelen van symptomen. Samen duiken we dieper in wat gezondheid voor jou betekent en werken we samen aan jouw gezondheid.