Het team

Het team

Team ToThePoint

Elke therapeut bij ToThePoint Therapie is intern opgeleid als beweegexpert. ToThePoint Therapie werkt uitsluitend met gediplomeerde therapeuten, die een breed scala aan klachten kunnen behandelden. Zo richten de osteopaten zich op complexere problematiek zoals; buikpijn, hoofdpijn en darmklachten. En zijn de fysiotherapeuten experts in het behandelen van spier- en peesklachten. Onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het BIG en kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en onze osteopaten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor osteopathie. Alle behandelaars worden intern opgeleid tot expert in bewegen en worden daarnaast voortdurend bijgeschoold.

Therapeuten

Ons team

Ons geweldige team van professionele en toegewijde therapeuten bestaat uit een groep van gedreven professionals met een passie voor mens, lichaam en gezondheid. 

Joop Netten

Osteopaat

Mijn naam is Joop Netten, geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van het werken als osteopaat heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n allesomvattend behandeltraject ben jij verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me continu bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits Hitzel

Osteopaat en Personal Trainer

Ik ben Frits, een energieke therapeut met een passie voor bewegen. Na jaren als fysiotherapeut in loondienst te hebben gewerkt, begon ik samen met Joop Netten ToThePoint, dat inmiddels een fenomeen in de regio is.

Na jaren enkel de klacht te behandelen, had ik het gevoel dat ik verder moest kijken naar de oorzaak van de klacht. Ik wilde meer kunnen betekenen voor de persoon die al jarenlang last heeft van rugklachten zonder duidelijke oorzaak. Of een vrouw die na haar zwangerschap bekkenklachten en hoofdpijn heeft ontwikkeld.

Heb jij het gevoel dat je beter begeleid kunt worden? Ik ontvang je graag in mijn praktijk. Samen werken we aan een oplossing, zodat jij weer optimaal kunt bewegen.

Yvonne Oosterwijk

Praktijkondersteuner

Mijn naam is Yvonne en ik werk als praktijkondersteuner bij ToThePoint Therapie. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als diëtist en heb ik 14 jaar in dat vakgebied gewerkt. Hoewel ik diëtetiek interessant vond, ontdekte ik dat ik me meer thuis voel in ondersteunend werk. Daarom maakte ik een jaar geleden een switch en ging ik aan de slag als secretaresse op een advocatenkantoor. Toch voelde ik dat ik beter tot mijn recht kom in de zorg. Sinds 1 juni ben ik daarom met veel plezier aan het werk bij ToThePoint.

 

Iris Conijn

Osteopaat

Ik ben Iris, een enthousiaste therapeut met een passie voor sport en een gezonde leefstijl. Van jongs af aan ben ik actief in sport (atletiek, voetbal, turnen), met hardlopen als mijn grootste passie. Door blessures en pijnklachten ben ik gefascineerd geraakt door het menselijk lichaam en de oorzaken van deze klachten. Om hier meer over te leren, heb ik fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben ik inmiddels osteopaat.

Ik beschouw het lichaam als een geheel; pijn is vaak niet de directe oorzaak van het probleem. Ik zoek naar de werkelijke oorzaak door het hele lichaam te analyseren. Daarnaast focus ik op leefstijl en streef ik ernaar patiënten op verschillende manieren te helpen, niet alleen bij pijnklachten. In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat patiënten een actieve rol spelen, zodat we samen aan oplossingen werken.

Ik kijk ernaar uit om samen met u naar een oplossing voor uw klachten te zoeken.

Maxim Tromp

Fysiotherapeut

Hoi! Mijn naam is Maxim. Mijn collega’s omschrijven mij als een jonge, enthousiaste en sociale fysiotherapeut met een passie voor fysieke en mentale gezondheid.

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in sport, het menselijk lichaam en revalidatie. Hierdoor was ik er al snel over uit dat ik fysiotherapeut wilde worden. Ik sport zelf graag. Helaas brengt dit soms blessures met zich mee. Door zelf diverse blessures, operaties en langdurige revalidatietrajecten te hebben ondergaan, begrijp ik goed wat een patiënt doormaakt. Door deze ervaringen en mijn actuele kennis ben ik in staat om persoonlijke hulp op maat aan te bieden. Ik zal naast het optimaliseren van jouw fysieke gezondheid, je ook bijstaan op mentaal vlak. Alles is bespreekbaar en ik behandel elk persoon met respect en discretie.

Leon Slotboom

Fysiotherapeut

Ik ben Leon, onderdeel van het team bij ToThePoint Therapie. Mijn reis naar fysiotherapie begon al vroeg, geïnspireerd door mijn eigen ervaringen met blessures. Deze uitdagingen maakten mij een vaste bezoeker van de fysiotherapiepraktijk, waar mijn fascinatie voor dit vakgebied groeide. Nu werk ik met het leukste team van professionele en gepassioneerde therapeuten bij ToThePoint Therapie.

Ik geloof in een aanpak die verder gaat dan de traditionele fysiotherapie. Mijn ideale werkdag omvat het coachen van mensen naar hun beste gezondheid, kijkend voorbij de blessure, naar de mens erachter. Het is mijn passie om niet alleen fysieke klachten aan te pakken, maar samen met jou te werken aan een alomvattende benadering van gezondheid. Dit betekent aandacht voor je dagelijkse gewoonten, stressniveaus, werk, slaap en sportactiviteiten, om een totaalbeeld van je welzijn te krijgen en te behandelen.

Jeffrey van der Kaaij

Fysiotherapeut

Ik ben Jeffrey en werk sinds december 2023 bij ToThePoint Therapie. Door mijn eigen blessures ontdekte ik vroeg de waarde van fysiotherapie, wat mijn interesse in het menselijk lichaam heeft aangewakkerd. Met mijn ervaring in fitness en coaching help ik mensen snel van klachten af te komen. Ik begrijp wat cliënten van een fysiotherapeut verwachten.

Bij ToThePoint Therapie hecht ik waarde aan persoonlijke benadering en rekening houden met dagelijkse activiteiten. Ons hechte team werkt serieus, maar houdt ook ruimte voor plezier, wat een positieve sfeer creëert voor onze cliënten. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Luke

Sportmasseur

Ik ben Luke, een leergierige sportmasseur met een passie voor het menselijk lichaam. Ik zou mezelf omschrijven als gedisciplineerd, geduldig en gedreven in alles waar ik mijn focus op leg.

Sport is niet alleen mijn grootste hobby, het is ook mijn passie! Op jonge leeftijd werd de interesse voor lichaam en geest gewekt. Dit kwam met name door de enorme interesse in sport, maar ook door op jonge leeftijd al veel ervaring op te hebben gedaan aangaande psychologie, pathologie en het menselijk lichaam. De interesse groeide! En ik wist dat ik iets met sport en mensen wilde gaan doen. Naast het geven van sportmassages coach ik mensen naar algehele gezondheid door middel van personal training.

Een goede sportmassage kan al enorm veel verlichting geven. Maak daarom snel een afspraak!

Milou Ettekoven

Fysiotherapeut

Mijn naam is Milou en ik ben een toegewijde professional met een ontembare passie voor fysiotherapie. Mijn toewijding aan het vak gaat verder dan alleen een beroepskeuze; het is een levenswijze die ik met een ongeëvenaarde energie omarm. Als fervent sportliefhebber ben ik altijd gefascineerd geweest door de intrinsieke connectie tussen het menselijk lichaam en beweging. Deze fascinatie drijft mij niet alleen in mijn carrière, maar ook in mijn eigen sportieve prestaties.

Fernand

Personal Trainer

Hallo! Ik ben Fernand, een energieke en sociale jonge gast. Ik werk momenteel met veel plezier als fitnessinstructeur en personal trainer bij ToThePoint. Daarnaast volg ik de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen, wat ToThePoint voor mij de perfecte leeromgeving maakt. Hier krijg ik de kans om niet alleen veel te leren over mijn vak, maar ook om mezelf verder te ontwikkelen.

Kadeem

Personal Trainer

Kadeem is onze YOU-NIVERSITY trainer. Hij heeft sportervaring op het hoogste niveau in Nederland, Spanje en de Verenigde Staten.