Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

fysiotherapie in tiel

Fysiotherapeut Tiel

Iedereen plant wel eens een afspraak met de lokale fysio in. Je kent het immers wel. Na een goede nachtrust sta je op, rek je je uit en in een keer knak. Alles, van je rug tot je nek, zit vast. Een lastige en pijnlijke situatie natuurlijk, want hoe kun je goed functioneren die dag met een nek die je niet fatsoenlijk kunt draaien of een rug die maar blijft steken? Ben je woonachtig in Tiel en omstreken? Dan is het antwoord voor jou een bezoek te plannen bij de fysio van Tiel: To The Point.

Fysiotherapie in Tiel? To The Point Therapie!

Bij To The Point fysiotherapie in Tiel werken wij samen met jou om een behandeling op te zetten, die passend is voor jouw unieke situatie. Al onze fysiotherapeuten zijn opgeleid tot beweegexperts. Wij bezitten een ruime oefenzaal voor al jouw benodigdheden. Denk hierbij aan de juiste fitnessapparatuur of een mat en een bal. De hulpmiddelen kun je in bruikleen ook mee naar huis nemen om thuis te oefenen. Iedere persoon is anders en iedereen heeft behoefte aan een ander vorm van fysio. Daarom maken wij samen met jou het behandelingsplan, want zoals reeds vermeld is iedere klacht uniek. Hieronder volgt een overzicht met de meest voorkomende klachten, waarvoor je bij ons terecht kunt.

Voor een stijve nek of rug naar de fysio in Tiel

Nekpijn is de meest voorkomende klacht, waarmee men naar de fysio gaat. Naast nekpijn is echt ook rugpijn of spit, een heftige lage rugpijn, een geniepige klacht die meestal zomaar komt opduiken. Vaak schiet het je in de rug na een verkeerde beweging en heb je daar later nog steeds last van. Dit kunnen een paar dagen zijn, maar deze pijn kan net zo goed een paar weken aanhouden. Met bedrust kom je al een heel eind, maar het is natuurlijk de bedoeling dat de klacht niet terugkomt en daarnaast wil je het liefst zo snel mogelijk van de pijn af. Hoe langer de klacht blijft, hoe langer het je dagelijks leven beïnvloedt. Bij dit soort klachten kunnen de ervaren fysiotherapeuten van To The Point je uitstekend helpen.

Voor een tennisarm naar de fysiotherapie

Een tennisarm of tenniselleboog is een pijn die uitstraalt naar de bovenarm, hand en pols vanuit de elleboog. Laat je niet afleiden door de benaming, want iedereen kan een tennisarm krijgen, niet alleen tennissers. Bij dit probleem is het noodzakelijk om je arm zoveel mogelijk rust te gunnen, maar dit zal je geen volledige genezing opleveren. Je raadt het al: voor een goede en helende behandeling ga je naar de fysio. Denk wel eerst goed na over de oorzaak van de tennisarm, dan kunnen wij de juiste behandeling samen stellen.

Voor KANS naar de fysiotherapeut

KANS staat voor Klachten aan Arm, Nek en Schouder. Deze klachten zijn veelvoorkomend en vaak ook langdurig. Deze ontstaan vooral door het maken van een rare beweging, door overbelasting of door stress. Vooral onze schouders zijn nogal bijzonder. Ze zijn één van de meest gecompliceerde gewrichten en kunnen in alle richtingen bewogen worden. Die flexibiliteit kan erg handig zijn, maar ook erg gevaarlijk. Bij To The Point fysiotherapie in Tiel staan wij voor je klaar om op een professionele en effectieve manier al jouw schouderklachten te behandelen.

Zeg maar gedag tegen alle klachten

Bij deze verschillende klachten horen verschillende behandelingen. Elke klacht is immers uniek en heeft ook zijn eigen behandeling nodig. De fysiotherapeuten van To The Point kunnen je echter zeker helpen bij het vinden van deze juiste behandeling. Nekklachten kunnen bijvoorbeeld verholpen worden door verschillende massagetechnieken. Hierdoor zal het aangetaste weefsel zich weer herstellen. Hierna volgen er nog een aantal sessies fysio om de nekspieren te versterken. Bij rugklachten is het niet raadzaam om alleen maar te rusten tot de pijn over is. Kom zo snel mogelijk naar To The Point en ga met de fysiotherapeuten aan de slag voor een zo spoedig mogelijk herstel. Wat ook jouw klacht is, wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat wij samen met jou tot een gunstige behandeling kunnen komen. Of het nou massage behandelingen, bewegingsbehandelingen of acupunctuur is, To The Point zal je van je pijntjes afhelpen.

Maak daarom een afspraak met To The Point in Tiel

Komen bovenstaande klachten je bekend voor? Wil je graag af van deze vervelende klachten? Ben je nieuwsgierig naar het advies van onze specialisten voor het behouden van een goede houding en het gezond bewegen? Ben je benieuwd naar de verschillende behandelingen en zou je graag een afspraak willen maken? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie