Sportmassage

Sportmassage

Onze toegewijde sportmasseur Luke heeft een diepe passie voor het menselijk lichaam en sport. Dit maakt Luke tot een deskundig sportmasseur en personal health coach. Luke’s unieke aanpak richt zich op zowel het  fysieke als het mentale welzijn, gericht op het verminderen van stress-gerelateerde klachten en het bevorderen van algehele gezondheid. Ervaar zelf de voordelen en boek jouw ontspannende sessie. Meer weten over Luke?

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een massage gericht op het stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken, worden er prikkels op het lichaam uitgeoefend. Hiermee zorgt de sportmasseur ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd worden.

Voor wie is een sportmassage?

Zoals de naam verklapt kan een sportmassage vastzittende spieren bij sporters ontspannen. Maar niet alleen bij sporters kan een sportmasseur helpen. Er zijn vele andere groepen die ook hun voordeel uit zo’n massage kunnen halen. Bijvoorbeeld als je stress ervaart en daarbij last hebt van je onderrug, nek of schouderregio, ook dan kan een sportmassage voor verlichting zorgen Maar ook mensen met precisiewerk of hobby’s waarbij je veel repeterende bewegingen maakt zijn gebaat bij de kundige handen van een sportmasseur.

Wat is het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage?

Bij een sportmassage ligt de focus op het losmaken van spieren en spierknopen. Het helpt je bij het herstel na inspanning, zodat je lichaam snel weer in goede conditie is.

Een ontspanningsmassage helpt je te ontspannen. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die de hele dag op kantoor zitten. Luke is expert in het geven van beide typen massages.

Voordelen van een sportmassage

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Verder kan een sportmassage zowel preventief, proactief en reactief worden ingezet. Heb je bijvoorbeeld al een tijdje niet gesport? Of ga je binnenkort beginnen met een trainingstraject? Onze sportmasseur helpt je graag.

Boek nu jouw sportmassage

Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met Luke via de afsprakenbutton hieronder. Het is goed om te weten dat een sportmassage niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Op onze pagina Tarieven vind je alles over de prijzen van onze diensten.

Experts

Ons team

Ons geweldige team van professionele en toegewijde therapeuten bestaat uit een groep van gedreven mensen met een passie voor de mens, het lichaam en gezondheid. Leer ons kennen door op een van de pijlen onder de foto te drukken.

Joop Netten

Osteopaat

Frits Hitzel

Osteopaat en Trainer

Iris Conijn

Osteopaat

Maxim Tromp

Fysiotherapeut

Milou Ettekoven

Fysiotherapeut

Jeffrey van der Kaaij

Fysiotherapeut