Samenwerking met Praktijk Veerkrachtig

Bij ToThePoint Therapie zijn we trots om onze samenwerking met Praktijk Veerkrachtig aan te kondigen. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze cliënten een uitgebreider aanbod aan gespecialiseerde diensten en holistische zorg aanbieden.

Over Praktijk Veerkrachtig

Praktijk Veerkrachtig (www.praktijkveerkrachtig.nl) is een toonaangevende praktijk in ergotherapie, gericht op het verbeteren van de veerkracht en het welzijn van hun cliënten. Ze bieden een scala aan therapieën en workshops, waaronder:

  • Ergotherapie: gericht op het bevorderen van dagelijkse activiteiten en het verbeteren van de levenskwaliteit.
  • Yoga: voor ontspanning, flexibiliteit en mentale helderheid.
  • Chi Gong: traditionele Chinese bewegingen, gecombineerd met ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen, voor het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid.
  • Mindfulness: technieken voor stressreductie en het bevorderen van mentale rust en focus.

Wat deze samenwerking voor jou betekent

Door onze krachten te bundelen met Praktijk Veerkrachtig, kunnen we een meer geïntegreerde benadering van therapie bieden. Onze gezamenlijke diensten omvatten:

  • Inspannings- en ontspanningstherapie: met bewegingen en technieken gebaseerd op yoga, Chi Gong en mindfulness, om zowel fysieke als mentale spanning te verlichten.
  • Gratis blessurechecks: onze fysiotherapeuten en osteopaten staan klaar om een gratis blessurecheck uit te voeren, zodat je inzicht krijgt in je fysieke gesteldheid.
  • Holistische benadering: door samenwerking met ergotherapeuten kunnen we een breder perspectief bieden op revalidatie en welzijn, met aandacht voor zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid.

Inspirerende Workshops tijdens de open dag

Samen met Praktijk Veerkrachtig organiseren we tijdens de open dag op 28 september een aantal inspirerende workshops. Tijdens deze workshops kun je nieuwe vaardigheden leren om je welzijn te verbeteren. We focussen ons onder andere op de volgende technieken:

  • Ademhalingstechnieken: leer hoe je je ademhaling kunt beheersen en verbeteren voor meer rust en focus.
  • Stressmanagement: ontdek effectieve manieren om stress te verminderen en je veerkracht te vergroten.
  • Fysieke Fitheid: verbeter je lichamelijke conditie met deskundige begeleiding en ondersteuning.

Meld je nu aan voor de open dag

Op zaterdag 28 september openen wij de deuren van onze splinternieuwe locatie aan de Polderweg 4 in Tiel. Tussen 10:00 en 16:00 nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze open dag. Je kunt deelnemen aan een van de gratis small group trainingen of kennismaken met onze deskundige ergotherapeuten van Praktijk Veerkrachtig tijdens een van de workshops. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt.