Een blessure moet je ook weer afleren

Physiotherapeut in blauwe polo behandelt cliënt die zijn arm omhoog heeft.

Heb je ooit het gevoel gehad dat een oude blessure je nog steeds belemmert? Zo ja, dan ben je niet alleen. Bij ToThePoint Therapie begrijpen we hoe het lichaam compenseert voor zwakke spieren en hoe dit leidt tot nieuwe pijnen en problemen.

Wanneer een spier niet meer actief deelneemt door een blessure, worden omliggende spieren onbewust sterker belast. Dit leidt tot een keten van compensatiebewegingen en houdingen, waardoor de kans op overbelastingsproblemen toeneemt. Het opsporen van de initiële oorzaak kan complex zijn en vereist een grondige analyse van je blessuregeschiedenis.

Bij ToThePoint Therapie pakken we niet alleen de symptomen aan, bovendien focussen we op een totaalherstel. Onze behandelingen zoals manuele therapie, shockwavetherapie en dry-needling, richten zich op zowel de primaire blessure als op vervolgblessures.

Daarom start je met een persoonlijk behandelplan en herstel je niet alleen van je blessure, maar versterk je ook je spieren tot hun oorspronkelijke kracht en functie. Onze Physio trainingen, gegeven in kleine groepen, zorgen ervoor dat je via specifieke oefeningen veilig en effectief herstelt.

Waarom kiezen voor ToThePoint Therapie?

  • Gerichte aanpak: We zoeken grondig naar de oorsprong van je pijn en behandelen alle gerelateerde blessures.
  • Persoonlijke aandacht: Met maximaal vier deelnemers per training garanderen wij persoonlijke begeleiding.
  • Bewezen methoden: Onze therapieën zoals shockwavetherapie en dry-needling bieden bewezen verlichting en herstel.

Start vandaag nog met jouw herstel

Dus wil je weer pijnvrij bewegen? Boek een eerste consult bij ToThePoint Therapie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen je actieve leven terug te winnen.