Artrose

Artrose behandeling

Bij ToThePoint hebben wij een effectieve pijnbestrijding voor artrose ontwikkeld. Pijn is een signaal van het lichaam dat ons waarschuwt dat er iets fout zit dat aandacht nodig heeft. Tijdens een behandeling combineren we de meest effectieve behandeltechnieken om tot het gewenste resultaat te komen: beter functioneren zonder pijnklachten.

Pijnbestrijding bij artrose aan uw heup, knie, nek of schouder?

Op basis van een uitvoerige intake kiezen we er bijvoorbeeld voor de bron van de pijn met behulp van shockwave therapie te behandelen. De shockwave-impulsen brengen een proces op gang waarbij  het aangetaste weefsel zich gaat herstellen. Als er sprake is van aanhoudende, pijnklachten door artrose  maakt dat mensen anders gaan bewegen om pijn te vermijden, waardoor de spieren rondom de haard van de pijn overbelast raken. Verkrampte spieren en spierknopen kunnen na verloop van tijd veel afgeleide pijn veroorzaken. 

Artrose laten behandelen?

Om de werking van de shockwave behandeling te ondersteunen,  gaan we met behulp van dry needling, fricties en massage het gebied rondom de schouder ontspannen. Daarmee scheppen we de optimale condities om de herstelkracht van het weefsel te bevorderen. Om deze optimale conditie vast te houden, maken we gebruik van biomedical taping om het functioneren van de spieren te ondersteunen en herstel van het weefsel te stimuleren. Tijdens een behandeling zijn we dus heel intensief  bezig met pijnbestrijding, waarbij we de meest effectieve behandeltechnieken combineren om snel en effectief pijn te bestrijden.

Kom ToThePoint en ga voor een effectieve pijnbestrijding bij artrose

Bij ToThePoint ligt onze basis in de fysiotherapie. Gaandeweg groeide de behoefte om neuromusculaire technieken in te zetten om sneller en effectiever pijnbestrijding toe te passen bij artrose.  ‘Als mensen bij ons komen, willen we daadwerkelijk iets voor hen kunnen betekenen. Wij geloven stellig dat ook mensen die al langere tijd met pijnklachten door artrose rondlopen, veel beter kunnen functioneren dan ze feitelijk doen. Dry needling en shockwave therapie zijn behandeltechnieken die effectief zijn op o.a. het gebied van pijnbestrijding. Dankzij deze technieken hebben wij al vele mensen kunnen helpen.