Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

ToThePoint Therapie is een prestatieboost voor Yamaha racetalenten

Jong talent op pole position

in de wereld van motorraces, waar milliseconden winst of verlies bepalen, is elk detail van cruciaal belang. Voor Yamaha Duitsland’s opkomende sterren was deze week gewijd aan het finetunen van die details, met gespecialiseerde ondersteuning van ToThePoint Therapie’s osteopaten, Joop Netten en Frits Hitzel.

Groepsfoto van mensen makken met blauwe vesten en een zwarte motor op de voorgrond.

Optimaal dieet en training

Op het zonovergoten circuit van Jerez, waar de temperatuur een perfecte 22°C aantikt, drukt een team van potentiële kampioenen — Maximilian Kofler, Andreas Kofler, Thomas Gradinger, Marvin Siebdraath, Leon Orgis, Lennox Lehmann, Tom Eder, Max Enderlein en Valentin Folger — op het gaspedaal onder het toeziend oog van Netten en Hitzel. Terwijl deze jonge talenten zich opmaken voor een seizoen van hevige competitie in het teken van Yamaha, worden zij gesteund door een elite begeleidingssysteem dat gericht is op het optimaliseren van hun prestaties.

Blessures houden wij buiten de baan!

Van zonsopgang tot de schemerige silhouetten van motoren tegen de zonsondergang, vormen Netten en Hitzel de onzichtbare kracht achter de coureurs. Hun regime begint met een nauwkeurige dieetplanning die atleten voeden met de precisie van een fijn afgestelde motor. Trainingsschema’s gaan niet alleen over het fysieke uithoudingsvermogen, maar ook over het vormen van gezonde routines die de sport omhullen als een beschermend harnas.

Man met kaal hoofd en blauw shirt behandelt  man met ontbloot bovenlichaam.

Mentale pitstops: focus op finish

Letsel is de vloek van elke racer, en hier is de interventie van ToThePoint Therapie cruciaal. Met een hands-on benadering behandelen zij de kleinste kwetsuren en bieden inzichten in blessurepreventie, om ervoor te zorgen dat deze racers in topconditie blijven. Maar hun rol is niet beperkt tot het fysieke.

“Elk detail telt in de race naar de top; precisie in training en zorg is ons startpunt voor kampioenen.”
– Joop en Frits –

Teamwork makes the dream work

Joop Netten, met een scherpe focus op mentaal welzijn, observeert en begeleidt de racers in het behouden van hun focus. Een cruciaal element wanneer beslissingen in een fractie van een seconde de uitkomsten bepalen. Ze werken samen met Sandro Cortese, de rijcoach, om ervoor te zorgen dat het mentale in harmonie is met het fysieke.

Het kweken van kampioenen

In de levendige pit integreert ToThePoint Therapie met ingenieurs om elke routine van de racer naadloos te coördineren. Het is een ballet van prestaties waarbij elke beweging doelbewust en elke actie met opzet is.
Dit gaat niet alleen over het heden. Het gaat om het bouwen aan een toekomst waarin elke racer een samenstelling is van de beste technieken, training en therapeutische ondersteuning. Het gaat om de toewijding van ToThePoint Therapie om kampioenen te vormen.

man kijkt toe hoe groep mannen rekoefeningen doet aan oplegger
Frits Hetzel bereid het Yamaha raceteam voor met rek- en strekoefeningen

ToThePoint Therapie begeleid jouw team naar de top

ToThePoint Therapie biedt ervaring en expertise voor competitieve voorsprong. We zijn de pitcrew voor lichaam, geest en toekomstige kampioenen.
Ben jij geïnteresseerd in wat wij voor jouw team kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactbutton of ga naar onze contactpagina.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie