Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Luke

Sportmassage

Onze toegewijde sportmasseur Luke heeft een diepe passie voor het menselijk lichaam en sport. Dit maakt Luke tot een deskundige sportmasseur en personal health coach. Luke’s unieke aanpak richt zich op zowel fysieke als mentale welzijn, gericht op het verminderen van stress-gerelateerde klachten en het bevorderen van algehele gezondheid. Ervaar zelf de voordelen en boek jouw ontspannende sessie. Meer weten over Luke? Lees alles over ons.

Wat is een sportmassage?

Dit is een massage gericht op het stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken, worden er prikkels op het lichaam uitgeoefend. Hiermee zorgt de sportmasseur ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd worden.

Voor wie is een sportmassage?

Zoals de naam verklapt kan een sportmassage vastzittende spieren bij sporters ontspannen. Maar niet alleen bij sporters kan een sportmasseur helpen. Er zijn veel andere groepen die ook hun voordeel uit zo’n massage kunnen halen. Ook voor mensen die stress ervaren en daarbij last hebben van hun onderrug, nek of schouderregio kan een sportmassage voor verlichting zorgen. Of mensen met precisie werk of of hobby’s waarbij je veel in een repeterende houding beweegt.

Wat is het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage?

Bij een sportmassage ligt de focus op het losmaken van spieren en spierknopen. Het helpt je bij het herstel na inspanning, zodat je snel weer in goede conditie is. Een ontspanningsmassage helpt je te ontspannen. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die de hele dag op kantoor zitten. Luke is expert in het geven van beide typen massages.

Voordelen van een sportmassage

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Verder kan een sportmassage zowel preventief, proactief en reactief worden ingezet. Heb je bijvoorbeeld als een tijdje niet gesport? Of ga je binnenkort beginnen met een trainingstraject? Onze sportmasseur helpt je graag.

Boek nu jouw sportmassage

Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak met Luke via de afsprakenbutton hieronder. Het is goed om te weten dat een sportmassage niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Op onze pagina Tarieven vind je alles over de prijzen van onze diensten.

Sportmasseur
Wat is een sportmassage
Sportmassage Geldermalsen

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie