Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Sportmassage

Sportmassage

Op zoek naar een sportmasseur rondom Geldermalsen? Bij ToThePoint Therapie hebben we een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in het geven van sportmassages. Ontmoet Leon.

Wat is een sportmassage?

Dit is een massage gericht op het stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken, worden er prikkels op het lichaam uitgeoefend. Hiermee zorgt de sportmasseur ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd worden.

Voor wie is een sportmassage?

Zoals de naam verklapt kan een sportmassage vastzittende spieren bij sporters ontspannen. Maar niet alleen bij sporters kan een sportmasseur helpen. Er zijn veel andere groepen die ook hun voordeel uit zo’n massage kunnen halen. Ook voor mensen die stress ervaren en daarbij last hebben van hun onderrug, nek of schouderregio kan een sportmassage voor verlichting zorgen. Of mensen met precisie werk of of hobby’s waarbij je veel in een repeterende houding beweegt.

Wat is het verschil tussen een sportmassage en een ontspanningsmassage?

Bij een sportmassage ligt de focus op het losmaken van spieren en spierknopen. Het helpt je bij het herstel na inspanning, zodat je snel weer in goede conditie. Een ontspanningsmassage helpt je te ontspannen. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die de hele dag op kantoor zitten. Leon is expert in het geven van beide typen massages.

Voordelen van een sportmassage

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Verder kan een sportmassage zowel preventief, proactief en reactief worden ingezet. Heb je bijvoorbeeld als een tijdje niet gesport? Of ga je binnenkort beginnen met een trainingstraject? Onze sportmasseur helpt je graag.

Boek nu jouw sportmassage

Via de handige boekingstool op onze website plan je eenvoudig een afspraak in voor jouw sportmassage. Het is goed om te weten dat een sportmassage niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Dit betekent dat de massage onder jouw eigen kosten valt. Ben je benieuwd naar de kosten of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Sportmasseur
Wat is een sportmassage
Sportmassage Geldermalsen