Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Shockwave therapie Zaltbommel

Shockwave therapie is al jaren uiterst effectief in te zetten bij verschillende soorten pijnklachten. Denk hierbij aan o.a. pees- en spierklachten zoals knie- of heupklachten, maar heeft zich zeer effectief bewezen bij hielspoor en de achillespees ontsteking.

Bewezen effectief

Nu, 10 jaar later zijn we zeer ervaren en hebben wij duizenden shockwave behandelingen positief en naar tevredenheid afgerond. De wetenschappelijke onderbouwing van de shockwavetherapie is inmiddels ruimschoots aanwezig en artsen zien het steeds meer als een bewezen effectieve methode bij de bestrijding van pijn.

Shockwavetherapie in Zaltbommel

Shockwavetherapie in Zaltbommel bestaat reeds 2 jaar, maar wat het uniek maakt is de samenwerking met de therapeuten in de regio. Hierdoor worden klachten snel herkend en daardoor kunt u snel en effectief behandeld worden.

Voordelen van Shockwavetherapie in Zaltbommel

  • Direct minder pijn
  • Nauwe samenwerking met specialisten in de regio
  • Alle zorg onder één dak
  • Uitgebreide behandelmogelijkheden
  • Er zijn geen medicijnen nodig
  • Injectie of operatie kan worden voorkomen

Shockwavetherapie Traject in Zaltbommel

In Zaltbommel kunnen wij u brede zorg bieden. Dit betekend dat wij onder andere;

  • Een beweegonderzoek van het gehele lichaam
  • Een eventuele loopanalyse door ervaren therapeut
  • Persoonlijk opgesteld behandelplan o.b.v. uw doelstelling
  • Uiterst effectieve shockwavetherapie behandelingen

 

Wij beginnen altijd met een uitgebreide intake van een uur. Door middel van het stellen van de juiste vragen en het uitvoeren van een intensief lichamelijk onderzoek kunnen wij komen tot de juiste diagnose. Vervolgens stellen wij samen met u een behandelplan op. Elke afspraak hierna worden de resultaten besproken en wordt de therapie bijgestuurd voor een zo effectief mogelijke uitkomst. Uiteindelijk bent u in de meeste gevallen weer klachtenvrij.

Op de behandellocatie Zaltbommel kunnen wij in samenwerking met de podotherapeuten een loopanalyse doen, voetafdruk en 3D print van uw voeten maken en tal van andere zinvolle aanvullingen op de behandeling met shockwave.

Afspraak maken shockwavetherapie in Zaltbommel

Via onze contact button kunt u zich aanmelden voor de shockwave therapie. U heeft geen verwijzing nodig.

Loop niet langer met die pijn en kom in contact voor een blijvende oplossing!

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie