Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Schouderklachten

Heeft u last van een pijnlijke schouder?

Na een onrustige nacht vol pijnscheuten staat u op. Het aankleden verloopt moeizaam, evenals het kammen van de haren. Door de pijn kunt u uw arm niet goed bewegen. De pijn in uw schouder is een belemmering geworden in de dagelijkse handelingen. En dat gaat niet zomaar over. Helaas.

Typische schouderklachten

Onze schouders zijn één van de meest gecompliceerde gewrichten die we in ons lichaam hebben. Ze kunnen namelijk is alle richtingen bewogen worden en daardoor de meest uiteenlopende handelingen verrichten. Die grote mate van flexibiliteit is een grote valkuil. Er kan veel misgaan in de schouder.

 

Klachten aan de schouder vallen onder de term KANS. Dit is de afkorting voor Klachten aan Arm, Nek en/of Schouder. Schouderklachten ontstaan plotseling of geleidelijk en komen in de meeste gevallen door overbelasting van de schouder. Vooral langdurig dezelfde bewegingen maken kan irritatie en een ontsteking in de schouder veroorzaken. Bijvoorbeeld door intensief te sporten, maar ook stress is een oorzaak van veel schouderklachten.

De diagnose is gesteld. En dan?

De behandeling van schouderpijn is per persoon en per klacht verschillend. Het verminderen van de pijn en het vergroten van de beweeglijkheid is uiteraard noodzakelijk. Hier zijn verschillende behandeltechnieken voor. Stap één is duidelijkheid krijgen over oorzaak van de klachten om vanuit daar de juiste behandelmogelijkheid vorm te geven. De fysiotherapeuten van ‘To the Point’ werken vanuit een holistische visie  en zullen dit principe als vertrekpunt nemen.

Waarom behandeling schouderklachten bij ToThePoint in Tiel & Zaltbommel

Weg met die pijn in uw schouder!

Bij ToThePoint in Tiel kunt u terecht voor een professionele en effectieve behandeling van uw schouderklachten. Op basis van een uitvoerige intake kiezen we vervolgens voor een combinatie van behandelmethoden. Het is intensief, maar eigenlijk heel eenvoudig. Dankzij de combinatie van de verschillende technieken zal de pijn aan de schouder aanzienlijk minder worden en in de loop van de tijd kan deze zelfs in het geheel verdwijnen. En dat is het streven uiteraard.

Schouderklachten behandelen wij o.a. met:

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie