Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Rugpijn: wel of geen hulp?

Die zeurende pijn onderin je rug, vooral ’s ochtends en na lange tijd zitten. Daarnaast af en toe een stijf of lam gevoel in 1 of beide benen. Deze vorm van lage rugklachten is voor veel mensen herkenbaar. Vaak gaan deze rugklachten vanzelf over, maar zeker niet altijd!

Snel ontstaan, snel weer over!
Globaal zijn rugklachten in twee categorieën in te delen: plotseling ontstane rugklachten en rugklachten die geleidelijk aan op komen zetten. Bij rugklachten die plotseling ontstaan wordt de rugpijn na een dag of 5 weer minder. En zal deze na 1 tot 2 weken volledig pijnvrij zijn.
Heb je na 5 dagen toch nog erg veel rugklachten, neem dan eens contact met ons op.

Rugklachten die geleidelijk aan ontstaan.
Als we heel eerlijk zijn naar onszelf, dan zitten we te veel, hebben we een verkeerde werkhouding, ervaren we vaak stress en bewegen we te weinig. Deze oorzaken dragen bij aan het geleidelijk ontstaan van rugklachten. In het begin gaat het nog wel, maar uiteindelijk is de emmer vol en kun je de rugpijn niet meer negeren. In dit geval nemen wij je rug eens grondig onder de loep en gaan we wat doen aan de oorzaken van jouw rugpijn!

Luister naar je rug!
Elke rugklacht is anders en elke persoon ervaart zijn/haar rugpijn op een andere manier.
Bij ToThePoint maken we je er bewust van dat je rug onderhoud nodig heeft en dat luisteren naar je lichaam altijd een meerwaarde heeft voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie