Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

rugpijn geldermalsen

Fysio voor rugpijn in Geldermalsen

Op zoek naar een rugpijn behandeling in Geldermalsen? Wij helpen je graag. Helaas krijgt bijna iedereen wel eens in zijn of haar leven last van rugpijn. Als jij last hebt die niet binnen een paar dagen verdwijnt is het tijd om aan de bel te trekken. Bij ToThePoint Therapie zorgen we voor het juiste behandelplan zodat jij snel weer pijnvrij door het leven kan.

Behandelplan rugpijn in Geldermalsen

Allereerst zullen we kijken naar de oorzaak van je rugpijn. Rugpijn kan ontstaan door een plotselinge verkeerde beweging of juist langdurig in dezelfde houding staan of zitten. Door middel van een uitgebreid intakegesprek en lichamelijk onderzoek onderzoeken wij waar je klachten zitten en waar ze vandaan komen. Zodra wij een duidelijk beeld hebben over de oorzaak stellen wij een behandelplan op.

Een behandelplan kan er voor iedereen anders uitzien. Wij maken namelijk elk behandelplan op maat. We kijken onder andere naar je fysieke conditie en de bewegingsmogelijkheden. Ook kijken we naar de fysieke staat van je rug vóór de rugpijn ontstond. Zo weten we welk doel we voor ogen hebben wat betreft het herstel.

Overige behandelingen

Bij ToThePoint Therapie behandelen we niet alleen rugpijn in Geldermalsen. Op onze locatie in Geldermalsen bieden we ook onderstaande behandelingen aan:

Afspraak maken

Wij helpen jou in Geldermalsen graag van je rugpijn af. Heb je nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag. We zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 182 55 19. Of maak direct online een afspraak.

Geldermalsen te ver weg? We hebben ook locaties in Tiel en Zaltbommel.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie