Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Pocket Fysio geeft je een therapeut in je binnenzak.

Pocket Fysio biedt je handvatten om zelf je fysieke klachten te behandelen middels uitgebreide schema’s voor o.a. lage rugklachten, schouderklachten en nekklachten. De schema’s kunt u thuis, in de sportschool of beide doen. Tevens is er de mogelijkheid voor o.a. professionals zoals; fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractoren, oefentherapeuten en personal trainers om schema’s op maat te maken voor hun cliënten. Naast het volgen van revalidatieschema’s kunt u ook fitnessschema’s volgen gericht op het trainen van verschillende spiergroepen.

Daarnaast heeft de app de mogelijkheid om oefeningen los op te zoeken. Alle oefeningen zijn ontworpen door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van training en therapie.

Elke video is nauwkeurig opgenomen en laat u zien waarom u de oefening moet doen. Welke spieren u traint en hoe u de oefening mooet uitvoeren. U kunt er dus op vertrouwen dat u de oefening op de correcte manier uitvoert, met de juiste houding.

Als u onze schema’s volgt, zult u binnen enkele weken verschil merken in uw lichaam.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie