Anco

Joop

Frits

Prisca

Joop

Mijn naam is Joop: geboren en getogen in Tiel. Na het afronden van mijn CIOS opleiding, heb ik een enorme fascinatie voor het menselijk lichaam ontwikkeld en wist ik dat ik in de wieg was gelegd voor een beroep in de medische hulpverlening. Na bij verschillende praktijken gewerkt te hebben, waar niet verder werd gekeken dan de plek waar de pijn zat, ben ik samen met Frits ToThePoint gestart. De complete vrijheid van contractloos werken heeft ons de mogelijkheid gegeven een concept te ontwikkelen waar gekeken wordt naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen. Alleen met zo’n alles omvattend behandeltraject bent u verzekerd van de meest optimale zorg.

Om deze passie zo verfijnd mogelijk te houden, blijf ik me steeds bijscholen en verbeteren om de cliënt zo gericht mogelijk te helpen.

Frits

Mijn naam is Frits: een jonge, bevlogen therapeut met passie voor bewegen. Respectvol, integer en altijd zeer energiek.

‘Beweging’,  in de meest ruime zin van het woord, staat voor mij als therapeut centraal. Een mens dient goed te kunnen bewegen om optimaal te kunnen functioneren. Indien dit niet meer lukt ontstaan klachten. Als therapeut zoek ik naar bewegingsverlies van de verschillende lichaamssystemen en optimaliseer deze middels manuele technieken.

Ons concept bij ToThePoint vraagt niet alleen inzet van mij als therapeut, maar ook van u als cliënt. De actieve revalidatie leert u op een natuurlijke en optimale manier bewegen, om zo te zorgen dat u uw lichaam de aandacht krijgt die het nodig heeft.

In mijn vrije tijd speelt bewegen ook een belangrijke rol. 6x per week ben ik bezig om mijn calisthenics skills te verbeteren. Daarnaast heb ik een enorme interesse in voeding en het effect hiervan op ons welbevinden.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten en ben benieuwd naar wat u beweegt.

Prisca

Mijn naam is Prisca van Dijk. Ik ben sinds 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut. Het verbeteren van de kwaliteit van leven van mijn patiënten is mijn missie. Dit begint bij mij vaak met therapie in het water. Mensen voelen zich in warm water veilig. De kans op vallen is heel klein en de pijn staat minder op de voorgrond, omdat de warmte de pijn verzacht. Ook gaat het bewegen vaak makkelijker. In deze veilige omgeving werk ik samen met u aan uw klachten. Ik leg de oefeningen aan u uit en ik neem uw verhaal serieus. Mijn kracht ligt in mijn rustige aard, mijn geduld en mijn wil om te helpen.

Anco

Mijn naam is Anco Beekman. Al sinds de middelbare school ben ik zeer geïnteresseerd in de (soms complexe) bewegingsmogelijkheden van het menselijk lichaam. Het was dan ook een logische keuze om Bewegingswetenschappen te studeren op Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit heb ik gecombineerd met de studie Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht. Hierdoor is mijn basis de wetenschap te vertalen en te combineren met de praktijk. Mijn ervaring heb ik opgedaan in de ziekenhuiszorg (neurologie en orthopedie), sport en natuurlijk bij ToThePoint. Door up-to-date te blijven op het gebied van wetenschap, trainingsmethoden en effectieve behandeltechnieken is adequate behandeling de standaard. Uw bewegingsgerelateerde klachten krijgen onze volledige aandacht!

Afspraak inplannen?

Bel 088-182 55 19 voor het maken van een afspraak of vul het formulier in.