Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

osteopathie zaltbommel

Osteopathie Zaltbommel

Ben je op zoek naar osteopaat in Zaltbommel? ToThePoint Therapie heeft ervaren osteopaten die je graag helpen met het behandelen van jouw klachten zodat je weer pijnvrij kunt leven! Als osteopaat doen wij dit door het opsporen en elimineren van herstel belemmerende factoren. Maak direct je afspraak via onderstaande knop voor osteopathie in Zaltbommel. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met ons via het contactformulier.

Osteopathiepraktijk in Zaltbommel

Osteopathie in Zaltbommel kan je helpen lichamelijke pijnklachten te beperken of geheel te doen verdwijnen. Wij, als osteopaat, werken uitsluitend met onze handen. Verschillende delen van het lichaam worden door ons behandelt, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Het kan zijn dat zenuwen of andere systemen in het lichaam niet in balans zijn waardoor je pijn ervaart. Dit moeten wij eerst in kaart zien te krijgen. Vervolgens wordt er een behandelplan op maat gemaakt om je pijnvrij door het leven te laten gaan.

Oorzaak achterhalen en oplossen

Tijdens onze osteopathie behandelingen richten we ons op de oorzaak van de klacht om vervolgens het juiste behandelplan op maat in te richten als oplossing voor een pijnvrij bestaan!

Vaak voor een klacht zich echt laat zien, geeft het lichaam voldoende signalen dat het niet optimaal functioneert. Onze deskundige osteopaten zijn getraind in het herkennen van deze signalen. Het zou dus verstandig zijn als iedereen zich jaarlijks door een osteopaat laat controleren. Zeker fanatieke sporters doen er goed aan om zich periodiek te laten checken. Zodat eventueel sluimerende blessures snel en effectief behandeld kunnen worden.

Klachten

Voor onder andere onderstaande klachten kan osteopathie in Zaltbommel je helpen:

Osteopathie bij verschillende klachten

Osteopathie kan worden ingezet voor verschillende klachten. Bij iedere klacht past een bijbehorende behandeling. Bij ToThePoint therapie in Zaltbommel wordt er gewerkt met een holistische visie, wat inhoudt dat wij mensen zien als één geheel. We zijn gespecialiseerd in behandelingen voor verschillende klachten. Hierbij kun je denken aan klachten vanuit triggerpoints, maar ook KANS-klachten en andere klachten. 

Geïrriteerde triggerpoints

Vaak worden triggerpoints als vervelend ervaren. Deze spierknopen vormen namelijk een lokale verkramping in jouw spieren. Als de doorbloeding van je spieren niet goed kan plaatsvinden, waardoor je spieren te weinig zuurstof krijgen, ontstaat er een overgevoelige plek. Deze pijn is niet alleen te voelen als kramp. Je kunt ook de spierknop zien. Je voelt en ziet dan een pijnlijke bobbel op een spier.
 

Oorzaken

Wat triggerpoints kan veroorzaken, is onder meer stress, slechte voeding, overbelasting van je spieren of juist het te weinig bewegen. Daarom kunnen triggerpoints ook bij elke spier voorkomen. Triggerpoints kunnen de oorzaak zijn van een groot aantal aandoeningen. Bij onze fysio in Zaltbommel helpen we je heel graag met het oplossen van deze ongemakken. Let op, triggerpoints zijn vaak aanstichters van andere aandoeningen wanneer ze onbehandeld blijven.

KANS-klachten

KANS-klachten? Wat is dat precies? KANS is een verzamelnaam voor ‘klachten aan de arm, nek en/of schouder’. Veel voorkomende klachten hebben betrekking op KANS. Daarmee bedoelen we klachten aan de arm, nek, schouders of een combinatie van klachten met betrekking tot deze gebieden. Deze klachten kunnen vaak geleidelijk of door een plotselinge beweging ontstaan. Je hebt dan je nek, arm of schouder overbelast.

 

Afspraak maken in Zaltbommel

Wil je afkomen van die vervelende en pijnlijke klachten? Neem dan contact met ToThePoint Therapie op en ga door middel van de osteopathie in Zaltbommel ook weer pijnvrij door het leven! Samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en stellen we een behandelplan op maat op. Heb je vragen over de behandeling of over onze werkwijze? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie