Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

osteopathie tiel

Osteopathie Tiel

Ben je op zoek naar osteopathie in Tiel? Osteopathiepraktijk ToThePoint Therapie helpt je graag met het behandelen van jouw klachten zodat je weer pijnvrij kunt leven! Als osteopaat doen wij dit door het opsporen en elimineren van herstel belemmerende factoren. Iedereen heeft een behandelplan op maat nodig, bij ToThePoint Therapie kijken we naar wat werkt voor jou. Maak direct je afspraak via onderstaande button voor een osteopathie behandeling in Tiel.

Behandeling osteopathie in Tiel

Osteopathie in Tiel kan je helpen verschillende lichamelijke pijnklachten te beperken of geheel te doen verdwijnen. Een osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. Verschillende delen van het lichaam worden door de osteopaat behandelt, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Het kan zijn dat zenuwen of andere systemen in het lichaam niet goed werken waardoor je pijn ervaart. Dit moet de osteopaat eerst in kaart zien te krijgen. Vervolgens wordt er een behandelplan gemaakt om je pijnvrij door het leven te laten gaan.

Hoe ziet een behandelplan eruit?

De frequentie van behandelen is normaal gesproken erg laag. Dat is omdat het lichaam tijd nodig heeft zich aan de nieuwe bewegingswinst aan te passen. Gemiddeld wordt er één keer in de drie á vier weken behandeld. Om uiteindelijk één keer in de paar maanden te behandelen om het lichaam in balans te houden. De osteopaat zal de eerste keer een uur de tijd nemen om je klachten in kaart te brengen. De vervolg consulten duren ca. 45 minuten. Daarnaast maakt de osteopaat inzichtelijk wat de verstoring binnen je lichaam is en wat dit eventueel heeft veroorzaakt. Voor het herstel is er ook aandacht nodig voor leefwijze en eigen verantwoordelijkheid. Dit zal tijdens de behandeling ook ter sprake komen.

Klachten

Sinds we steeds meer thuis werken en minder beweging hebben zien we steeds meer mensen die kampen met schouder-, nek-, en lage rugklachten. Osteopathie behandelingen kunnen helpen met het achterhalen van de oorzaak en hoe je dit het beste kunt oplossen.

Naast deze klachten zijn er ook nog andere klachten waarbij osteopathie in Tiel je kan helpen, zoals:

Osteopaat in Tiel nodig?

Wil je afkomen van die vervelende en pijnlijke klachten? Neem dan contact met ToThePoint Therapie op en ga door middel van de osteopathie in Tiel ook weer pijnvrij door het leven! Heb je nog vragen over de behandeling? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie