Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Nekpijn door je smartphone?

ToThePoint manuele therapie en osteopathie in Tiel en Zaltbommel helpt je van je klachten af.

Tablets en smartphones voegen beslist veel toe aan ons bestaan. Even een app sturen naar je vrienden, een paar berichtjes op Facebook liken en daarna nog een aantal filmpjes kijken op Youtube. We leven in een geweldige tijd!

Helaas kan het gebruik van al die handige apparaten ons nekpijn bezorgen. Doordat we ons lichaam vaak urenlang in een abnormale positie gebruiken, verhogen we de stress op de spieren. Het gevolg daarvan is vermoeide spieren, gewrichten en hoofdpijn. De spanning in de nek leidt tevens tot druk op de nekwervels en -gewrichten. Dit maakt de klachten alleen maar ernstiger. Het is dan ook belangrijk om de apparatuur op oogniveau te houden en niet te lang achter elkaar te gebruiken.

ToThePoint manuele therapie en osteopathie in Tiel en Zaltbommel kan je helpen. Met adviezen en behandeling van de aangedane spieren. Dat kan m.b.v. dry needling en het mobliseren/manipuleren van de beperkte gewrichten in de nek. Uiteindelijk kan dan ook het laag belastbare gebied versterkt worden met Physio Training.

Voordat de behandeling start, vindt er bij ToThePoint in Tiel en Zaltbommel altijd eerst een uitgebreide intake plaats. Er is dan alle aandacht voor de cliënt en er wordt ruim de tijd genomen om de klachten duidelijk in beeld te brengen. De kosten worden voor het grootste deel vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie