Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Minder pijn en meer mobiliteit met artrose en diabetes.

Samen met Fitnessclub Tiel en Zaltbommel hebben wij een speciaal programma ontwikkeld voor de pijnbestrijding en het verbeteren van de mobiliteit van reuma en diabetespatiënten. Mensen met deze diagnose hebben de neiging om ‘voorzichtig’ te gaan bewegen. Om daarmee de pijn te vermijden. En dat is precies het tegenovergestelde van wat je zou moeten.

Veel pijnen ontstaan door inactiviteit met als achtergrond  een ziekte zoals diabetes of artrose. Een goede combinatie van eetgewoonten, de voorgeschreven medicatie en bewegen is de kern van de pijnbestrijding.  Lichamelijke klachten zorgen vaak voor ontwijking van pijn. De gevolgen zijn vaak pijnklachten door verkeerde belasting van de spieren, in het ergste geval het juist verergeren van bv. slijtage van gewrichten i.p.v. het voorkomen daarvan. Het vervelende gevolg is  een toenemende immobiliteit en zelfs invloed op je leven.  Onze behandeling is gericht op een optimale mobiliteit die haalbaar is.  Onze gespecialiseerde manueel therapeuten en osteopaten zorgen voor de juiste behandeling en adviseren bij het kiezen van de oefeningen en de intensiteit daarvan. We grijpen in als er weer pijnklachten zouden komen en passen dan het programma aan. En zo bevorderen we, samen met jou je kwaliteit van leven.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie