Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Holistische visie en ToThePoint

Werken volgens een holistische visie betekent dat we de mens beschouwen als één geheel. Al onze gevoelens, verlangens, emoties en gedachten zijn met elkaar verbonden. Ze kunnen niet los van elkaar worden gezien. Ze beïnvloeden elkaar namelijk en vormen samen een balans. Het lichaam liegt nooit. Het geeft een signaal wanneer er iets uit balans is. Een klacht is geboren.

Behandelen met een groter effect

Voor ons als fysiotherapeuten van ‘ToThePoint’ is bewustwording een onderdeel van het volledige genezingsproces. Dit wil in praktijk zeggen dat we niet alleen kijken naar de pijnplek, maar ook vragen stellen over het dagelijks leven. Met welk gevoel staat u in het leven op dit moment? Om hier vervolgens een patroon in proberen te ontdekken.

Het op deze manier koppelen van de medische wetenschap en gevoel zorgt ervoor dat we een probleem in een breder kader brengen waarna het inzichtelijk wordt hoe de pijnklacht ontstaan is en wat de oorzaak is.

Deze holistische wijze van behandelen vergt meer tijd en aandacht, maar het effect is vele malen groter. En daar gaat het om.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie