Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Physical therapy in the water

Wat zijn de voordelen?

Het water is rond de 31 graden, wat in combinatie met het drijfvermogen van het water er voor zorgt dat bewegen fijner aanvoelt. Omdat de bloedvaten bij deze temperatuur verwijden, raken de spieren beter doorbloed en worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. Daarnaast levert het water extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt.

Laag belastbaar

Wanneer u laag belastbaar bent en het niet ziet zitten om gelijk in een sportschool te beginnen dan is dit de ideale opstap. U traint in het comfort van het warme water, in een rustige omgeving en bouwt tegelijkertijd uw belastbaarheid op om eventueel later met meer weerstand te gaan trainen in de fitness­zaal.

Ook dit kan eventueel onder begeleiding. Zo worden uw klachten adequaat en effectief behandeld!

Voor welke klachten kan ik terecht?

Fysiotherapie in het water is geschikt voor orthopedische klachten aan bijvoorbeeld de enkels, knieën, heupen en schouders of chronische klachten als reuma, artrose, rugklachten en diabetes.

Hoe ziet het traject eruit?

U heeft een klacht, dit kunnen orthopedische klachten zijn aan de enkels, knieën, heupen en schouders of chronische klachten als reuma, rugklachten en diabetes. Met deze klacht neemt u contact op met ToThePoint en u maakt een afspraak voor een intake. Tijdens de intake wordt u onderzocht en getest door één van de therapeuten en vervolgens wordt er een behandelplan voor u samengesteld. Vanuit dit behandelplan starten de behandelingen in het water. Wanneer u uitbehandeld bent, krijgt u mogelijk het advies deel te nemen aan de groepsbegeleidingsles Aqua Fysio.

Wanneer zijn de behandelingen?

De behandelingen in het water zijn op afspraak, tijdens de openingsuren van het zwembad. Een behandeling duurt 30 minuten. De intake vindt plaats op afspraak.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie