Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Fysiotherapie Rossum

Fysiotherapie Geldermalsen

Op zoek naar de beste fysio in Geldermalsen en omstreken? Wil je een fysiotherapeut vinden, die jou weer helemaal kan oplappen? Dan ben je bij ToThePoint Therapie aan het juiste adres.  Wij zijn dé praktijk voor een pijnvrij bestaan.

Behandel vervelende klachten

Een trekkende spier op je schouder, een stijve nek of een zere knie, bijna iedereen heeft wel eens last gehad van pijnlijke en vervelende klachten. Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Niks is vervelender dan dat klachten het functioneren van je dagelijkse leven beïnvloeden. Denk aan simpele dingen, zoals je sokken aan doen of bukken voor een enthousiaste hond. Voor de juiste en snelste behandeling maak je een afspraak bij dé fysiotherapie in Geldermalsen: ToThePoint Therapie.

Modernste vorm van fysiotherapie

Onze praktijk in Geldermalsen maakt gebruikt van de modernste vorm van fysiotherapie. ToThePoint Therapie gaat op een holistische wijze te werk gaat en zet jou in het middelpunt. Heb jij nog geen passende fysiotherapie in Geldermalsen gevonden? Dan zijn wij graag jouw fysio in Geldermalsen.

Heb jij last van onderstaande klachten?

Als fysio in Geldermalsen behandelen we dagelijks veel verschillende klachten. Hieronder staan de meest voorkomende klachten. Zie je hier jouw klachten niet tussen staan? Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen je graag.

De behandelingen van ToThePoint Therapie

Bij ToThePoint Therapie zijn we gespecialiseerd in veel verschillende vormen van fysiotherapie. Wij zijn van mening dat het vinden van de juiste behandeling voor iedere persoon uitermate belangrijk is. Jij staat als persoon bij ons centraal en we bespreken graag de mogelijke behandelingen.

Effectieve fysiotherapie Geldermalsen

Maar voor welke klachten stap je nu naar de fysiotherapeut? Bij onze fysio in Geldermalsen kun je terecht voor bijna alle klachten aan spieren en gewrichten. Samen met jou wordt er gekeken naar de oorzaken van je klachten, waarna er een behandelingsplan wordt opgesteld opdat je zo snel mogelijk weer pijnvrij bent. Ook krijg je advies over de mogelijkheden van andere behandelingen. Bij ToThePoint Therapie ben jij de prioriteit, waardoor de fysio volledig om jou en jouw wensen draait. Onze deskundige en enthousiaste fysiotherapeuten zijn daar voor jou om met behulp van fysio die vervelende klachten te verhelpen. Voor welke klachten kun je bij ToThePoint Therapie aankloppen? Hieronder volgen een aantal voorbeelden.

Ben jij een fanatieke sporter?

Heb je soms geen zin in een warming up of sla jij de cooling-down wel eens over? Dan kan het goed zijn dat je wel eens last hebt gehad van een pijnlijke achillespees. Vaak trekt deze pijn weer weg met een beetje rust, maar als deze blijvend is of blijft terugkomen is het tijd om naar de fysio te gaan. Je omschrijft pijn in de achillespees als vervelende pijnscheuten of een zeurende pijn. Het is zeker van belang dat je de achillespees goed in de gaten houdt, want een ontsteking mag niet onbehandeld blijven. Omdat deze pijnlijke blessure vaak voorkomt bij het sporten, is dit een typische sportblessure. En als fanatieke sporter wil je natuurlijk zo snel mogelijk van die pijn af. Om de pijn voorgoed weg te krijgen maken wij bij ToThePoint Therapie gebruik van shockwave therapie. Daarbij is er ook een sportmassage mogelijk op onze locatie in Geldermalsen.

Is hoofdpijn een reden voor een bezoek aan de fysio?

Voor hoofdpijn bij de fysio langs gaan? Jazeker, dat kan. Het is waarschijnlijk dat je sneller een paracetamol neemt, dan naar de telefoon rent om een afspraak te maken bij de fysio. Maar voor hoofdpijn kun je zeker terecht bij de fysio. Hoofdpijn kent namelijk vele oorzaken, zoals slechte voeding, aanhoudende stress en dergelijken. Het behandelen van hoofdpijn is voor iedereen anders, aangezien hoofdpijn verschillende oorzaken en soorten kent. Je kunt bijvoorbeeld een constante stekende hoofdpijn hebben of een hoofdpijn aanval. Gelukkig kun je dus nu terecht voor je hoofdpijn bij je fysiotherapeut in Geldermalsen.

Slijtage of overbelasting van de heupen

Niet alleen voor oudere mensen zijn heupen vaak een bron van pijn, maar ook bij jongeren komt deze pijnklacht vaak voor. Bij ouderen denken we dan al snel aan de slijtage van de heupen, maar bij jongeren is het veelal een erg vervelende sportblessure. Daarom kun je nu ook voor pijnlijke heupklachten bij ToThePoint Therapie terecht. Bij heupklachten zit de pijn meestal in de bil of de lies. Heupklachten worden vaak verkeerd geïnterpreteerd, omdat de pijn zich kan uitstralen naar de rest van het lichaam. Probeer daarom zelf voorzichtig een paar bewegingen uit met de heupen. Denk aan een kleermakerszit of het liggen op een van de heupen. Gaat dit niet? Ga dan zo snel mogelijk langs bij ToThePoint Therapie. Wij gaan dan samen met jou op zoek naar de oorzaak van de heupklachten en stellen voor je heup de juiste behandeling op.

Praktische informatie

Je hebt geen verwijsbrief nodig voor ToThePoint Therapie. Je hoeft dus niet eerst langs de huisarts maar kan gelijk een afspraak inplannen. Het enige wat je moet meenemen naar een afspraak is een grote handdoek, de rest verzorgen wij.

 

Tarieven

Behandeling

Kosten

Intake

€ 60,00

Physio Training

€ 30,00

Niet nagekomen afspraak*

€ 15,00

 

Vergoedingen

Neuromusculaire therapie

Via de website van NMTN kan je controleren of jouw zorgverzekeraar de neuromusculaire therapie vergoed vanuit het aanvullende pakket. De vergoedingen voor de neuromusculaire therapie gaan niet ten koste van je wettelijk eigen risico.

Shockwave therapie

Ben je verzekerd voor fysiotherapie? Dan wordt een gedeelte (afhankelijk van je verzekering, maar vaak is dit ongeveer de helft) vergoedt door de zorgverzekering. De factuur die je van ons krijgt, kan je indienen bij je zorgverzekeraar.

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de behandeling van pijnklachten met fysiotherapie in Geldermalsen? Neem dan contact op met onze praktijk in Geldermalsen! Onze specialisten staan je graag te woord! Wij helpen jou graag aan pijnvrije spieren en gewrichten. Bovendien zorgen wij ook dat je pijnvrij blijft. 

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie