Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

fysiotherapie in tiel

Vacature Fysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut om ons team te versterken. Lees hieronder snel verder.

Zoek jij een werkplek waar samenwerking voorop staat? Waar de voorwaarden uitstekend zijn? Waar je tijd krijgt voor je patiënt, jezelf én je administratie?

  • Je bent Fysiotherapeut, liefst met een specialisatie of verbijzondering (i.o).
  • Je kijkt breed naar de cliënt en ziet de mens achter het ziektebeeld;
  • Je straalt passie en betrokkenheid uit, je bent een warm mens;
  • Je hebt zin om deel uit te maken van een hecht team.

Over ToThePoint

Bij ToThePoint willen we zoveel mogelijk mensen inspireren, adviseren en van hun pijnklachten helpen. Dit doen we door het opsporen en permanent elimineren van factoren die het herstel belemmeren. Wij willen mensen bewust maken van het feit dat een lichaam onderhoud nodig heeft. Onze aanpak bestaat uit individuele behandelingen gecombineerd met actieve oefentherapie. Wij streven naar optimale kwaliteit, gekwalificeerd personeel en de nieuwste apparatuur voor oefentherapie en medische fitness.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een moderne praktijk met 4 fysiotherapeuten en 2 osteopaten. Wij zoeken iemand voor minimaal 16 uur met opbouw tot 32 uur. Vast salaris, kilometervergoeding, betaald pensioen en KNGF lidmaatschap.


 

Opleidingsniveau:

hbo

Dienstverband:

parttime/fulltime

Contracttype:

vast

Uren indicatie:

16-32

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie