Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

fysio nabij waardenburg

Fysiotherapie nabij Wijk bij Duurstede

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut nabij Wijk bij Duurstede? ToThePoint Therapie is de praktijk voor een pijnvrij bestaan. Ons doel is jouw inspireren, adviseren en het allerbelangrijkste: het verhelpen van jou vervelende pijnklachten. In onze werkwijze staat bewustwording centraal. Specifieker bewustwording van het eigen lichaam. Het is belangrijk om naar het lichaam te luisteren. Goed voor jezelf zorgen heeft namelijk altijd een meerwaarde. Binnen onze werkwijze pakken we het probleem dan ook graag bij de wortel aan. Zo kunnen we de factoren die jouw herstel belemmeren permanent elimineren.

Ben je op zoek naar een deskundige fysiotherapeut in de regio Wijk bij Duurstede? Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Effectieve fysiotherapie nabij Wijk bij Duurstede

Bij ons sta je als client in het middelpunt. Onze enthousiaste en deskundige therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van triggerpoints, de mobilisatie van het houdings- en bewegingsapparaat en shockwave therapie. Onze wetenschappelijke achtergrond en honger naar kennis staan aan de basis van kwalitatieve zorg die wij bieden. Maak gerust een afspraak met onze fysiotherapeut nabij Wijk van Duurstede voor een intake. 

Heb je last van de volgende klachten?

Onderstaand vind je een overzicht van veelvoorkomende klachten. Bij de volgende klachten kunnen wij als neuromusculair therapeut uitkomst bieden:

Ons team

ToThePoint Therapie werkt enkel met gediplomeerde therapeuten. Allen gespecialiseerd in het behandelen van spier- en peesklachten. Bijscholing en interne opleidingen tot expert in bewegen vinden wij erg belangrijk. Zo ben je bij ons altijd in goede handen en bieden wij de meest deskundige fysiotherapie nabij Wijk bij Duurstede. Meer weten? Neem contact op met een van ons therapeuten!

Behandelingen

Onderstaand vind je een overzicht van onze behandelingen, waaronder fysiotherapie nabij Wijk bij Duurstede:

ToThePoint: fysio nabij Wijk bij Duurstede

ToThePoint Therapie is gevestigd in Zaltbommel nabij Wijk bij Duurstede. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
T 088 – 182 55 19
(Gevestigd in Van der Valk Hotel Zaltbommel)

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie