Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

fysio nabij waardenburg

Fysiotherapie nabij Waardenburg

Ben je op zoek naar deskundige fysiotherapie nabij Waardenburg. ToThePoint Therapie is de praktijk voor een pijnvrij bestaan. We vinden het belangrijk om zo veel mogelijk mensen te inspireren, adviseren en van hun pijnklachten af te helpen. Bij ToThePoint Therapie staat bewustwording centraal. Het is belangrijk om goed voor het lichaam te zorgen en jezelf bewust te zijn van de signalen die het lichaam geeft. Ben je op zoek naar een deskundige fysiotherapeut in de regio Waardenburg? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze manier van werken.

ToThePoint Therapie   

Bij ToThePoint Therapie kun je terecht voor al jouw spier- en gewrichtsklachten.

Onze deskundigen fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in een breed scala aan behandelingen. Hierbij kun je denken aan shockwave therapie, dry needling of osteopathie. Het snel verhelpen van jouw pijnklachten staat bij  ons centraal. Wij pakken het probleem altijd bij de wortel aan. Zo elimineren we de factoren die jouw herstel belemmeren. Heb je nog vragen over onze behandelingen? Neem dan contact op met onze fysiotherapeut nabij Waardenburg. Het is ook mogelijk direct een intake gesprek in te plannen.  

Heb je last van de volgende klachten?

Onderstaand vind je een overzicht van veelvoorkomende klachten. Met onze passende behandeling kunnen wij als fysiotherapeut uitkomst bieden:

De deskundigste fysiotherapeut nabij Waardenburg

ToThePoint Therapie werkt enkel met gediplomeerde en gespecialiseerde therapeuten in het behandelen van spier- en gewrichtsklachten. Wij waarborgen ons kwaliteitsniveau door bijscholing en het volgen van interne opleidingen. Zo bieden wij u de meest deskundige fysiotherapie nabij Waardenburg. Neem snel contact op met een van ons fysiotherapeuten!

 

Behandelingen

Onderstaand vind je een overzicht van onze behandelingen, waaronder fysiotherapie nabij Waardenburg:

ToThePoint: fysio nabij Waardenburg

ToThePoint Therapie is gevestigd in Zaltbommel nabij Waardenburg. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
T 088 – 182 55 19
(Gevestigd in Van der Valk Hotel Zaltbommel)

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie