Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Een gezond 2020? Een kwestie van slim starten.

Het nieuwe jaar. Vol goede moed werken aan gezondheid en conditie. Onmiddellijk lid worden van een sport/fitnessclub. Het nieuwste dieetboek naast het fornuis, en aan de slag. Als het kan iedere dag. En dan het noodlot van velen. Dat pijntje wordt per week erger. “… ‘blessure van vroeger’… gewoon volhouden,” denk je dan. “…die apparaten? …Doe ik het wel goed?” “Met die rugpijn ga ik ook niet zo lang in de keuken staan. Dat wordt magnetron…” Dag voornemens.

We hebben een voorstel: Professionele begeleiding voor jouw gezonde voornemens. Door de therapeuten van ToThePoint. Die ‘blessure van vroeger’ behandelen we natuurlijk eerst. Dan bekijken we welke inspanning het lichaam aankan en nodig heeft om evenwichtig sterker te worden. Vervolgens gaan we met Physiotraining aan de slag (valt ook onder de aanvullende verzekering). Met een individueel plan. In de gloednieuwe sportzaal van Fitnessclub Tiel en Zaltbommel. Effectief gebruik makend van de apparatuur. Ook dat moet je leren. Met een goede warming up en cool down. Om nieuwe blessures te voorkomen. Dat duurt een week of zes. Twee keer per week. Opbouwend tot een gewenst en verantwoord trainingsniveau dat je zelfstandig kunt vervolgen. Gericht op afvallen en/of conditie. 

Op dat moment wordt je lid van ‘Fitnessclub Tiel’ of ‘Fitnessclub Zaltbommel’. De instructeurs/trices van de club nemen de begeleiding over. ToThePoint blijft natuurlijk beschikbaar voor vragen, advies en eventuele (vervolg)behandeling. 

We wensen je een gezond 2020. Dat lukt!

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie