Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 13:00 telefonisch bereikbaar, afspraken kunnen snel online worden gemaakt

Doeltreffende behandelmethode voor pijnbestrijding!

ToThePoint Therapie in Tiel en Zaltbommel, ontwikkelde een doeltreffende behandelmethode om pijn aan het bewegingsapparaat bij de bron aan te pakken.

Vernieuwend

Wij willen iets voor mensen betekenen! Wij geloven dat mensen die langere tijd met pijnklachten rondlopen, beter kunnen functioneren dan ze feitelijk doen. De visie van ToThePoint is zorgen wij voor een duurzaam effect op uw functioneren.

Intensief

Dry needling is gericht op het bestrijden van pijn bij verkrampte en stijve spieren. De shockwave- impulsen brengen een proces op gang waarbij het aangetaste weefsel zich gaat herstellen. Als er sprake is van, chronische pijnklachten, gaan mensen anders bewegen om pijn te vermijden, waardoor de spieren rondom de kern van de pijn overbelast raken. Verkrampte spieren kunnen na verloop van tijd veel afgeleide pijn veroorzaken. De intensieve methode van ToThePoint doorbreekt de vicieuze cirkel van pijn.

Physio Training

Mensen die een zittend of inactief bestaan leiden, ervaren pijnklachten die feitelijk worden veroorzaakt door een onderbelasting van de spieren. Daardoor ontstaan hardnekkige spierknopen die pijn kunnen veroorzaken. ToThePoint schept de voorwaarden om zonder pijnklachten te trainen met behulp van Physio Training. Om te voorkomen dat klachten terugkomen, wordt getraind onder intensieve begeleiding volgens een persoonlijk oefenprogramma. Physio Training wordt vergoed vanuit de zorgverzekering en vindt plaats in een modern uitgeruste trainingsruimte.

Afspraak maken

Behandelvorm
Locatie
Locatie
Locatie
Locatie